嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-10-26 16:55 發表   / u* ]! x/ g4 u) }6 G
唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。
5 g- {: K3 f( y$ M, r- W2 x內褲
. k' h; V+ D* i; A6 m+ Q1)最常遇到不合size,太細
0 c7 W* C' t9 ^1 s/ g; p: ?6 b6 Z2)褲襠位太窄,會跌蛋
! u3 H+ e$ D% Z* G9 L6 `4 ~/ J3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛
6 @) [: H6 s6 t0 V. q7 P* c4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內 ...
5 n( m0 i2 E- X' U5 r  K% @& H
* Q  F3 J; z0 k1 e. _全部都會遇到。+ e: ^) E3 t" y# c  [3 G7 P& y  y
1) 買大至少一個碼* @' e0 T  @/ d7 i* E
2) 選褲襠前幅位較大及彈性大一點的
, K1 e; \1 O) |! i( Y3) 尢其是網眼,穿一陣已經痛。
. |3 }3 p5 ?" e5 i4 L4) 由於會興奮而流出潤滑液,俾條褲焗住會有味,我穿男裝T-Back都會。$ J  p- M, d8 D) ?1 a0 D
: U8 \) [' t# \. B; z% G

0 g3 {+ P& z( X/ Y5 C1 v[ 本帖最後由 samou 於 2017-10-27 10:08 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 zakugotch 於 2017-10-26 19:51 發表   
* d& B6 P% ?6 d現在已經可以目視知道底底合不合身,6 }' Q4 Z9 {" W# r* S
不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A
* o/ a6 i( h$ d- X
$ {+ P2 t! a) `  s$ P, W
丁好少吾跌禾

我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著,最重要係女裝底褲一定舒服過男裝囉

睇下乜款式啦! ' d6 V5 v* j( f4 J
跌個蛋蛋都正常。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 發表   4 L! {. ~+ m* f- ]0 H* |
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
% ]: x0 y- @! o5 _- y- Z* B我都係著6ixty8ight底底多 有啲款真係好舒服。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 15:32 發表   1 r( Y  h6 p* j* Z+ ^
睇下乜款式啦! - A1 Q8 V9 I: {; |1 L' ^
跌個蛋蛋都正常。
  R' [5 {& ^% [( l; p
7 ?0 s- B! d0 M/ |, n- h
就是鍾意,蛋蛋被底底介,摩擦的感覺

3我係透/lace有時會張唔開著得好緊 * E+ V& @' |6 L! v8 K! q
& ?, R2 Z  @( U
bra就少下圍唔岩, 但買完match 唔到nubra個 size睇落個形唔靚就多 :( 個人冇立體感

下胸不合 << always not fit

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 AM 發表   : G5 Z( ~; ]) K) Q, u7 i! q
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
+ j* j7 c0 e  E# y2 f( r都係,我一路都喜歡買前幅滑身有彈性既款,著上身好舒服。
# y9 \6 E7 i8 |3 o% R現在會多一個選擇,就係前幅有Lace或綉花花紋,內有襯裡都會買,只要唔係JJ直接接觸Lace就得。1 C! M8 M9 `& ]3 J, ?
最近就係迷上前幅多花多Lace款

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 03:32 PM 發表   
' u* [. a: d" H  r6 M' b: M睇下乜款式啦! . D# T( M) m, H* c: i& o' M
跌個蛋蛋都正常。
6 Q, j1 g, x: Q  S6 {: |% t
跌蛋就變得唔舒服

引用:
原帖由 wantbra 於 2017-10-28 08:34 AM 發表   8 G; u8 ~9 X: T7 o$ |, T) b
下胸不合  
4 y. t. k/ E4 A1 K8 C; K' Q* O, o
係啦,有D款真係同平時size有分別,明明同牌子都可能唔同

回答你前,可以先問你穿那牌子?

回復 1# silkypanties 的帖子

前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包: H1 ?3 \7 Y- m' a
8 O" v- C4 U4 ]/ b- [- g: [
lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 kathw1984 於 2017-10-30 09:30 PM 發表   : V- M  b! s- L& I/ J& y7 }  T
回答你前,可以先問你穿那牌子?
# X7 h4 T* {3 ?  W2 {3 ]我有穿 RM, Triumph, Wacoal ,Aimerfeel
& q/ N$ i0 M7 f! K( T5 I當然有D唔係我架啦# i6 W( `  O/ Q% _/ c$ O3 a' u' W' q" c
你著開咩牌子?

引用:
原帖由 garter 於 2017-10-31 09:18 AM 發表   
1 t2 h1 J$ j7 Z# k/ H6 L前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包& C0 X0 T, B* d) _6 q

9 s- n* v4 |1 O8 n' R8 Z* G" xlace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
4 [5 ?- V2 G6 o' y4 @
有D Lace 都有少少彈性, 但 Satin 就真係無

回復 34# silkypanties 的帖子

除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-31 01:24 PM 發表   7 x! ]4 Q" D1 d
除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服
# G, `0 I$ e" K8 ERM 又夠彈性又夠滑

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-11-2 14:00 發表   
' k1 t' Y0 G6 B3 w: ?  z; y# i# U  F' f1 e. U. s& P4 b' r9 N& z2 V
RM 又夠彈性又夠滑
2 T1 g+ _6 _* ^, s7 f0 p( |# v) [
! P) g" ~, X& h, f
之前吾知。
6 `8 T0 z( J; X8 r一試就知RM好。

我都有ND問題

引用:
原帖由 Ivankam 於 2017-11-2 06:25 PM 發表   " o" ^0 s  @: L$ Q# D# x- G
我都有ND問題
& w' T  ?! ~- i2 D5 j. h
ND 係咩?