嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   8 w9 T4 o5 k1 J) w* {! y

+ ]2 F" b- d; l' ?3 C我有戴肛塞呀
7 |- ?6 w$ R" w; }1 |$ ]0 O% A7 ~
7 B7 s) u- @/ N% v; M5 H+ c應該會好興奮!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很美很美喔

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 22:36 發表   / k' l" m% ?6 @- }8 y1 o

' p- g) ]- g$ ?1 ]1 A- y
- O( O* \. K- U一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受
/ B# c( @& X& Q* C8 ~肛塞大唔大架
+ {+ x: ~( Q- I% V) f+ W
& O4 u3 T/ A& Z% V
插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-23 08:34 發表   / f7 I0 t6 z8 c% t1 f" `  X( W

8 e/ F5 _: v+ _1 G( U& j7 X% y! s
' x; t* |9 Y, r: p- U+ @6 D插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!
0 l4 v4 O8 T5 F- G7 h

+ k" F' e, G; c提肛有冇舒服感覺?

嘩 靚到咁 殺死人咩

回復 1# squirrel99 的帖子

孔面很女性化
% b  u- j$ c7 Q內裡非常之好惹火吸引

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-23 09:38 發表   ' }9 P6 g6 f& q6 p5 m' k6 e; I; N$ f. z. O

4 |9 B9 m4 I2 Q+ t3 F, Q" r- }9 i/ ~6 F# d( @
提肛有冇舒服感覺?
# Y- I3 i# R/ Z& B- K+ O
* s4 \9 e" y( ]0 u  C2 D可以說有特別的感覺。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   
7 \8 ~  p' k! O" K; V7 J5 W5 m! q1 i9 J! E; B2 v
0 }9 l* e# E* g; N+ Y4 D- p
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
. o; x7 F3 P. }0 @3 F- L  b我今晚 update 多幾張
2 v5 ^$ }. D5 L# `  P) w9 Z: d% u6 A9 Y  Y$ P
期待你的新相!

。。。。。so pretty 。。。。。。

姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上

野外露出

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   
6 W9 `/ \' m; V  H9 N
, W" x8 E3 K8 I  ]3 k! H# j係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
* S, E9 v8 o  n' h' \, x4 j: S

; E9 a4 x8 _9 @2 P) o2 J" _very very good r 
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

引用:
原帖由 okmijn 於 2021-12-23 15:17 發表   
6 i3 `; ]8 p" W5 |% k; |姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上
. D- n8 v, m  V: {' w唔係掛
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正,好羨慕你人靚身材正

入咗去. B# w1 k  B: i7 M
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?

妳的腿的線條好美啊

好正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
I like CD Girl

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 03:40 發表   $ z/ M8 |. x7 Z2 s7 I1 B! N
被主人強制帶上口球狗繩
! f% N1 |7 x+ K
- B6 y4 D2 [- s8 V8 k想看更多請加入 TG 群搵我 2 Y7 p  a" f0 _( A5 l
香港CD吹水群
( d- {! h1 s) m/ o: l  Yhttps://t.me/joinchat/OfhaRQjZB3ZjMDJl
8 h" i* C; d% X4 ]! O
精彩呀∼姊妹。。。。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-3 17:17 發表   
9 C: w! ?+ v* I0 X入咗去4 n; s9 s! P9 c1 S
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?
7 A6 T+ f3 [/ p! L' e8 Q& S1 Dkyoko
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正
( V& b& f2 b* C) Y完全睇唔出係CD 仲可以感玩SM6 {0 U6 E: A- m, R
好羨暮

最近訪問的版塊