嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個世界真係細到我想爆粗

呢個世界真係細到我想爆粗

以前其實一直我都唔會露面
0 n4 C) G1 @0 @9 j5 a% p5 R4 O即係唔會出黎交收或者網聚等等; Q0 p* u/ m3 E8 E) {  A6 D3 R
相更加唔會玩露面
% [" I- Q0 ~& v4 ^& Q係因為之前有單野搞到唔開心! c7 n4 k1 U" z) ^+ u
先玩返CD( \% h  L! N( z2 k. X5 ~$ k
搞搞下又覺得露面都唔會有人認得# l3 ~9 s! s  b: ^5 R# r) P
不過原來呢個世界真係好細
1 Z* F3 U+ J2 @) L2 |4 N星期三網聚撞返個人
2 u% G+ n# D* i' ?不過以前都唔熟都算
4 P4 a5 d/ S" x" w點知今日傾交收...........
" H; g% Y$ T* H真係遇到個熟人...
: ^$ g! Y# @' D: g# f一個星期遇兩個,唔知下次我會遇到邊個呢# ^4 O% [* Q- I; O; @8 m, p% l2 q7 Y
" A2 [" M9 T+ v3 T5 I
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
仲要同會....点呀心儀?

世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!

同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-12 11:41 發表   
* D. Q( N. ]/ Y同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~
3 v6 Z4 C1 N. u7 ]' T3 K$ D8 K! b' ^同埋一個club成日玩的
! I& Y2 L4 C' k" ^不過我都幾個月無返去喇
; b3 @5 n5 j& l. Y7 R% D( ^只係一星期撞到兩個識既都係CD覺得有d驚姐

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-12 11:34 發表   
. o- H/ g% G/ X3 u% E世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!
& Y/ ~' Z+ @; O+ S6 [& W唔係唔開心
# M) [5 M5 I9 S0 R3 s1 T2 y係忽然間唔知點姐
' u1 g" c- M5 h唔知幾時又會撞到邊個
: p0 j6 a" y, K/ R圈子比較大的朋友們又不想比人知道既就小心了

心儀..不如你學女聲
; T- V" O$ |0 N! Z5 ~% x學左見到網友 都吾洗怕

以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....
& K# Q7 Y' [, b2 E1 J8 a
5 t7 G- C; Z- v: b雖然發現同好, 但當然唔出聲...

唔好咁啦~XDDDD' u( Y) K) e* y# K, n. G# ]# P# G
世界係細d張就下啦~XDDD''

引用:
原帖由 陳真 於 2010-3-12 13:12 發表   0 A7 |3 l& @% a3 u; Y3 K
以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....
9 t7 ~3 W. a/ F8 \& j6 S4 n8 M  L) d- D: x: O) L
雖然發現同好, 但當然唔出聲...
/ L* L" g% \; x3 O  J) P5 X+ o9 q8 F% z6 Z  C

% {+ r5 H7 H3 g- i會唔會係佢地啲女朋友留低的?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-3-12 15:40 發表   
/ y  n" C+ x: z: H! Z* D0 w, F4 c5 t" w
8 g3 V4 l% U7 c. I  [0 a
  z  S4 y0 o5 P( o2 r; Q% v8 z- L9 x! H9 B4 a! m( |0 J7 g. \( g& L
會唔會係佢地啲女朋友留低的?
* C$ U1 ~' q/ p+ \( q% T
  T. C' T* x9 t8 @' x! ^
我個舊flat mate 當時冇女友.....) Z# o' g0 O5 y, D
係街見到靚女著絲襪, 傾開條女對腳正, 又著住絲襪.....條友仔仲興奮過我......
2 |; v# o1 j. j9 x, j( W所以我知道佢都係絲襪男.

我都曾經在一次聚會中, 遇過幾位姊妹, 佢地係我當時做既學校既校友...-.-"

邊到讀U先?我在日本讀書時都着絲襪LA。冬天時得0度。內褲都是女装架。

心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 03:07 發表   3 B% R5 r9 d& V0 m  D2 r0 N
心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
% g4 O0 K% B9 P* I9 q, C你又知...?

不是小R嗎? @@

咁者係你平時人面廣者,而且見到識既未必壞事喎~話唔定會有好多唔同既話題呢...