嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
' [# u. q& R5 q; c5 {; x7 m) ]) M1 M5 S# Q
我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html, [5 ~; O& J9 a

* \" t+ x- T3 L% l% x
" q7 p% N% Z7 z% r+ F1 o
+ ]1 \9 p+ m  T8 V6 f) i當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html
. }7 w' `' e" `! R
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
1 k' A' k0 X. X6 F- X6 m: B
原來本身是CL設計的老款式7 A: Y& E# I8 t! }: l

' O- V& X: ?% L" F7 r2 W( O個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷. w/ o! @, z, W3 X- r5 w

# _. _  q8 X/ `# x4 T/ F
! S5 C$ P- A  }[ 本帖最後由 samou 於 2021-10-10 08:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm , _% Z9 b) z  P' ?+ Y& I

) I  T2 S" C" z- S+ L& D# J快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   
: {4 K7 w8 U2 J/ P% {0 n4 O0 k穿上圖呢!!??
$ V( ]9 s1 B% i; R, B# Y" U: Y! _) @5 ]+ Q
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   
' @' c% B2 ]8 ^3 k13cm 5 u0 `4 b8 C' g$ V# m3 s6 v* w) [  E8 X, V! U
8 e7 F/ w" L* \# m8 p. @
快去看看有無穿上圖....
. S7 }4 p+ R; w4 {* o& P

; }, n) Z* h+ o- f暫時只有一張試穿圖
* H& V# s6 E% x
  |( @% F" G$ Y' X
! c9 V3 A2 z# Z) l) C) ~, H[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

, {4 |' A9 j9 V3 F4 D1 H! z+ v( @6 L! ?! t2 K8 T6 m
妳著得很好看9 B5 z  E: \9 c" `; t
幾銀?
; E+ N* L6 ?! h) r
  f/ ^% \0 `9 @" i) o[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post : ~  O6 O; h8 O) Z
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買' b" ]6 Z/ ?( L' w, R& @1 c' a
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份( }' d% f$ f% }/ T
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長7 o- `1 T7 m6 S( ~# s
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
: C' R9 |% J8 ]9 j
  ?4 K( Y  ~; m7 C0 g[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-3-30 13:41 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   / {: ~: F: G& _( e9 l* a7 c
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。4 g& c8 z8 x5 W. w8 B

& x, ]( Q: u3 B0 R6 O! F4 Y0 \- Z' S! ^$ l/ u

0 Q$ h- E* d8 [  x當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
/ R! I$ }% Q, C, x
8 p0 Y, p- ]6 d3 Y, C我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   8 C0 B/ _* Y# j, n
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
6 l; I, C7 k* k% K& U5 y  J. n& R+ a
3 V8 H! {$ O9 ~; I% z
5 U/ j, R, I8 i* C6 T9 M
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
. H3 q0 {: B9 j* y- c
- o! E# W. k4 r$ D+ Z& y
很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
8 B' E) S6 y- [3 Q4 Z姐姐多謝你宣傳我個post
& y3 u, W& i9 E6 ^; A. P好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買+ l; h" Z) v1 D/ j, s
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
9 G- G( O3 t1 v' k0 z4 @我都係鍾意嗰少少透明
& u3 {- G8 F3 W6 n著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
; ]: _! t% ^+ v, R# G# J穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了/ A0 S* m! T$ c2 \0 ^
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服9 C6 g% F7 @! _4 r) j* D
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好* E. S( }" `# G) l
8 i* ~/ D/ O! F: F& ~
* V$ u8 Y& @$ U$ z& N' b5 L( `後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
3 j/ A/ {0 @8 G4 S5 L& g0 o

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm 5 T; W3 `) b- G4 z/ c; ]
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享