嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del del del

Del del del

Del del del
5 h" v( Q8 \' E7 a1 t. a
( e* A! S! k, U[ 本帖最後由 andy2126 於 2019-5-24 15:02 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

發展將來不是該找個直女嗎?找cd的將來…會很坎坷!

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-22 14:36 發表   ! r: [& d% W; P( D; X) G
) c- `8 `) w6 e, _
你同我諗啲嘢一樣
深兒

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-22 14:36 發表   5 I5 i& x$ U5 M  e, {- W' ?
5 V5 F. \! w% Z7 d4 I3 o# |
& Z2 t4 G' f1 c同感阿..
1 j% g, E# n6 R9 a8 J7 `3 b搵個cd一齊反而比較舒服
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

現實中同CD發展真的會有將來嗎?

引用:
原帖由 andy2126 於 2019-5-22 13:34 發表   7 D! S. M5 g; j5 J* b0 I7 p
自我介紹:  t3 |& z/ w. }9 i; m

" o; P- H6 w9 y, A名:Andy3 S$ b- k. a/ ?9 \) s! L5 m
年齡:32
8 O( C- o: p  l. `1 W: e身高:189,肌肉形
4 p1 _  b$ n- N2 ]( ]6 U工作:行政管理
. i) I! t" b; n9 R/ a: {居住:我一個人住,住系中環' v) [; n) a2 H, k3 ^+ L, ^
興趣:煮野食,做gym,睇戲,跑步
' Q: G& N* \: a  r* K
2 b& [3 T& b! n有興趣的可pm wechat id我,我wechat有相可睇
0 r$ _9 F2 D% j5 q9 n1 M- u0 @% G8 l' ~0 [+ j8 c
找位女性朋友啦

若果想CD學生妹上來找你玩還好, 發展感情就真的不必了...

係啦, 想攪野其實可以直接講

你地唔好咁武斷啦,性取向等等的事唔係只有男同女和同性戀,唔係就唔會有咁多tg、tv、cd、lb等等的簡稱出現,人地鍾意女性外表男性身體唔得咩,你地自己做得cd就唔應該用一般人的眼光去睇野,雖然現實係好似你地咁講,但例外的唔係無!

引用:
原帖由 avg 於 2019-5-23 13:36 發表   : a1 [. ^: J6 t; p. k
你地唔好咁武斷啦,性取向等等的事唔係只有男同女和同性戀,唔係就唔會有咁多tg、tv、cd、lb等等的簡稱出現,人地鍾意女性外表男性身體唔得咩,你地自己做得cd就唔應該用一般人的眼光去睇野,雖然現實係好似你地咁講 ...
: \0 i' ~4 B8 c冇武斷, 只係而家呢到十個咁出post招cd, 吹到天花龍鳳既
& X" Y6 A6 i3 D; s- g似係十個都不懷好意姐

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-5-23 19:37 發表   
" N* c; V0 ]  r6 {1 m* W3 D- ^' D" Y  E
' X; y; w6 U: R: J7 z冇武斷, 只係而家呢到十個咁出post招cd, 吹到天花龍鳳既% A6 }* L$ q- k1 ~  h6 N) q
似係十個都不懷好意姐
9 j* e7 V7 X4 y5 E) Z
' u1 N# `3 d6 q! I0 S- ~: Q& \大家都已經係成年人,唔係還睇唔明,驚俾壞人呃隻豬咩!

回復 11# avg 的帖子

玩還玩, 唔好吹咁大啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-22 17:08 發表   ; r5 g: z* F3 O- s' N* _
現實中同CD發展真的會有將來嗎?
* M$ {0 j$ ^% S6 n2 M( F! D; A% p+ c, k5 H
真係無可能有將來嗎 ?
* |& k. z0 S" |7 i比你地咁講搞到我都懷疑我地係唔係真係無將來
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-5-24 10:02 發表   & Q  y8 R5 E* h) X0 c- j; I1 s3 a

6 x% K; t( W8 D0 Z) @
' p/ ^& q8 c* m% _; B" M真係無可能有將來嗎 ?
/ M' j: }0 W' y7 A' ^5 j8 P0 w比你地咁講搞到我都懷疑我地係唔係真係無將來
$ u0 p! ]3 Y: j+ h7 R: g9 t
你點同佢地丫 5 n5 x. C1 B8 `* ~
同性戀都可以有將來,cd唔可以?係好似我地呢d唔似女的cd無將來,唔係全部囉!3 s# e. y* c! b0 A
" }, u0 {, y' `5 U

將來呢樣野 與我無緣(≧ω≦)/
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

將來係咩?, h0 X4 L" _$ a5 r
煎過定係炸過? 食得架?  z7ㅇ .ㅇ7z
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

最近訪問的版塊