嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf8 c/ m; B, L( v% g- F; ]" y9 p4 f
有興趣pm我v7/tg/line
) L& i! k" y9 q9 V; {9 I% [
5 F/ b8 ^, v, f- t  s: j8 p6 l[ 本帖最後由 m911m911 於 2020-3-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 22:47 發表   
6 U. s, ?8 s! i5 j+ ]0 u26歲直男想搵cd 做sp / gf  _6 }. \; ]9 |
有興趣pm我v7/tg/line
6 N  c1 u+ b3 S  l+ Q
  }/ C. j2 ~$ [7 P8 j4 t) x4 [7 G
你喜歡什麼打扮女生

回復 2# joey221 的帖子

腿長,穿絲襪或裙子

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   
% [- q! s. r) H; \3 L+ t* M腿長,穿絲襪或裙子
: W* h8 C" @/ [  H1 n7 C) T
大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ?
4 s1 w7 U( A: J) I( N; r我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩
9 Y+ h: _( n7 a( _, ]7 C9 N3 _  X. }
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   
) |9 s+ {' d; H1 b/ \7 i! f腿長,穿絲襪或裙子
8 _* e; k" {$ Z3 u( Q, t1 m, H
給予我腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 5# joey221 的帖子

都硬了!!!

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-7 01:40 發表   
# q+ |6 p. ~& B# Y0 L- Z都硬了!!!
" z& u4 b+ s8 F. [  Q9 y0 h2 d2 Y& z& A$ n& f
射啦⋯⋯男人谷了,會很辛苦

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-7 00:18 發表   " y6 G" k$ ]% Y
9 e3 |1 s6 |/ g( {3 r
大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ? 5 R: w: g0 y7 D* X# P
我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩
: k+ D% k. q0 b7 I" ?$ J9 N: r# r+ v8 t4 Q0 ^( R5 x, O
Fit 成咁
. ?! ^4 H6 t: g5 s睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩
. @* h8 \/ k- J+ r/ x! ?& Mhttp://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html

回復 7# joey221 的帖子

找到PARTNER 才可以射架

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-7 13:55 發表   
' I$ E- M9 ?$ c" m9 ~0 T
3 y7 G) s5 y5 u# U0 g* S+ n' t+ D- [1 a6 V: a( ^& Z; T; n
Fit 成咁
- f& e1 ?, W. h3 L* ^睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩
! m/ k. m3 d6 ~6 [- ?; C! Hhttp://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html
% X# j; Z! x$ {1 n
唔怪得我個大波妹friend 成日踩到我隻腳   
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

我pm左你啦

引用:
原帖由 woodermartin 於 2020-3-7 17:34 發表   % J  R2 o4 C6 {4 i
找到PARTNER 才可以射架
3 l8 @! Y) U6 a- X) w

5 q" i0 n+ T' u& R' l7 S0 I再給本小姐腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件