嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
* m6 i9 |+ `9 U) B5 B' g. [* g* }& P
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖% D2 M" i# M  z" ^8 v
% G+ [% D. s' m( X- }7 P
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
1 e5 s8 z7 V# p8 ~# L6 u* }! m/ c+ i8 I
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根9 f3 x, _, l& V, |1 G+ o% r
很有女人味/ F+ x/ x9 J* c$ `( L! }6 C
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   , {% g* A% A+ I/ \; w1 @
尖高根4 a: [- R# s9 v# |, K' s0 h5 F: l
很有女人味% n4 b: ?3 o' r+ Y+ s. H
期待穿上
1 m! S9 M9 i' Q* U
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖( W( a& v8 D2 y6 W' Z: W2 l( k2 `

+ u* n* ?* F* s" ?! J: L. C( g感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
$ e  ~# x4 L) V9 P( x# a3 j/ ~  T/ \0 v* w" \
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
1 n( \* G7 N' Z9 L6 `7 I
" D# ~: T; [4 E1 h. K8 C(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   & S$ k* z( I6 x( y0 q2 u9 [
+ I/ p( }% J' {
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
" E( h  t+ U# T' V- I, s& o# k0 a5 O9 j0 m, @
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,0 p4 _% d0 Q$ \% H
2 ?3 Q% F2 V# ^* L- c& V
咁可能會好睇好多
, B: V7 R: a3 y+ d8 o8 u

$ K5 Y0 a+ `1 }1 E. ]6 c就係因為這款已不再流行才放二手呀
7 m& A9 g- ^7 `- B0 e/ y! S. l+ D4 C! W
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
9 a0 u( Y( H( h感覺,好夾 腳趾?
0 h! {/ o4 C" [1 [8 A1 A$ _, c$ O- m' b8 P
(o^^o)
1 O$ A' s7 a9 A
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,  ~' k8 Z) W3 }6 R0 ?  j
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
" G5 i) z! h0 J( w$ f4 L8 Q
4 k9 a; @  l, o" R" d* i為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼8 _; g! ]; Q. S3 p$ o# @) T5 X5 n

! ]/ A# h: a# E8 |5 X9 z( |: ^& G同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
$ G' C) q# ?# E  x! C6 r; T* O1 U4 e- A) w

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   & H- z% U0 t: o1 X5 f
; }2 d9 T7 V- N0 M1 m% I( ?
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
; \: G* a3 i* F4 Q  V夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,2 N* a+ p' R5 P9 U

3 q8 |4 w, O5 }# K! E/ ^為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
" \' q% v/ E  L
/ V+ t& g. u6 c& o4 F同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
0 h8 |' Y* X0 {/ U3 t' p

! ?4 t7 o3 e. h; p2 C* }I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
/ D- }, V- B! c很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
0 t6 p6 |/ `1 ]& H( C妹妹你很有心得
$ l& |4 \: A& g" C$ q4 D8 A) O: ^) w
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 4 c% B* G  R% n- j4 q

- F* {' ?( V. q- ~! J
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
4 U% A3 Y, r3 D著咁高腳痛又會起水泡
6 P( ~: Z) D, w' }2 _. y
. x; r" \9 A) M% ?鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,8 U+ T! w& j" A! S9 F, o3 w" p

1 w4 N5 ~# O+ M7 o6 t同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
, `# e2 Y7 F5 h1 U& c* J4 e, J" S# w5 M
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
6 O6 H# r0 ?) i0 y6 V呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
9 h! W7 z* }- @" M
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   1 Q% w3 _6 Q8 J# k9 F
8 G8 d& k9 J9 X! U- a
: n9 U5 ]' c& J$ i& o) |5 m3 O5 ?
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
" p3 E$ M0 N  ]( N: b" v4 Q. e1 ~
' B8 U4 r$ F1 s4 K- b6 m3 \
7 `0 \( C2 k3 F9 ]5 i  x5 D. q7 ]2 U! r
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
$ E  [4 |( G1 [5 a6 R0 z" ]& t1 Q9 J2 u' U2 ^4 R) s4 t& g) a
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
0 N1 F- t9 l7 r8 C# S/ K. _; o3 D
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
+ }; w+ q9 ]$ W& G$ u5 K" k/ Z/ P" G* U4 ^+ \% q
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   1 P: W5 z+ s  a. E8 Y4 R: f9 A

1 i7 {2 E; c: u
/ }! J8 J8 ], y' e5 b4 N冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
$ ~% J5 T) g- V3 Z, ~' w9 B8 d4 f" \4 x% e2 ?1 f+ B/ t; p! Z& p
# F7 s4 q- p' A& |0 m( u; {

9 G/ Z' c7 ^; S0 }) K& [鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
+ v4 h' Z* j# X0 d! z1 P8 Y$ g- t( ~1 I/ C6 W4 K. l8 D
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
+ A6 T8 b' s+ k0 v& l+ `
3 M: I! M0 m, d7 J再腳痛、再乜野我都會繼續著,
/ D" l$ ]1 ]3 N2 R) u' y

: w% v9 t: K" ^/ ?" X. m姊妹説了貫高根之好處和優點1 P  U) Q+ v. i& g) T4 Y# w
我真的想穿吓
, f3 G7 A  A, c4 p+ j細味我自己的高根,行走時
+ y  e* B3 Q" n# @( `5 N( I9 l真的好像側了一旁,冇乘托力