嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

28/12 有地方

28/12 有地方

星期一上午10:00-16:00唔知有人得閒?
. A+ {8 z% L  A% }5 C' z
4 D8 ~, s% K/ A2 a( v[ 本帖最後由 june5167 於 2020-12-27 22:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

咩事?

咩事?5 [" V$ \$ z4 C3 m4 B1 H! u
搵人幫手搬屋?

可能係跌左好多舊番鹼起地下,要搵人幫手執。: _, U6 N, q# Y: T  S" O# t% H, t/ r
順手拍一齣boxing day後傳。5 h# @1 O; U; Z3 K1 N# J

) k( N0 V( T9 V  t
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-12-25 09:48 發表   % I- x, J& }+ p- J0 y
咩事?
, }. k7 L. d. @% I' j搵人幫手搬屋?

回復 5# gila 的帖子

你好勁呀,主要係拍片

回復 4# JoJo1217 的帖子

有地方可以換衫

回復 5# gila 的帖子

可以幫幫手嗎?

Hi

WeChat :: N$ |$ {( F2 l3 @) i  Y
Smsmem
9 u5 B2 ^0 l) M, T: E: t. Q搵我傾下?

引用:
原帖由 gila 於 2020-12-25 10:13 發表   ; x% E% Y% v" K/ U
可能係跌左好多舊番鹼起地下,要搵人幫手執。
. r& ?+ \4 @3 @順手拍一齣boxing day後傳。
5 h) t) x& ]1 Z7 N& ^. C8 |, p: a7 T( A+ ^- p% M/ X4 I' L6 D
' U0 a( l+ D# k4 v6 q6 F
$ T. H8 c+ {6 \0 d- Q8 A$ B" S* w! ~劇情对白通常都係:
5 `* c- Q) d9 K男: 嗚.....咁人地而家点算?0 F1 G- M% P0 U! _
女: 咩点算啫....呢D野係你情我願加嘛

回復 10# JoJo1217 的帖子

咁點算呀😔

引用:
原帖由 june5167 於 2020-12-27 22:10 發表   4 f/ q2 [  U8 o6 _+ M8 a- S
咁點算呀😔
$ R: g! _5 B5 e  D* w: f你咪繼續FF ) x( Y% |! I( m+ h7 Y3 }
反正今日已經28日
.

最近訪問的版塊