嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
' K2 S# H4 c7 z! T9 p$ K
3 g8 V& Q' t* ~首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:4 z+ ~* h% s2 N4 v6 `* ?# I. }- ]
& o' t0 d3 v8 u) G, |
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
0 @: K5 J4 S& T5 G( r! {
3 ]  A+ S- D+ i6 x(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
/ m$ |0 c" k% f  L* ^2 O+ y3 N+ {! _) v/ A; Y4 v
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
- z' E) C4 x! i2 d" R- W0 S! ?. i& @( T: p6 w" o, o
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
2 x  a! K9 ?0 m) x" l( [
, R5 ?1 E! y8 H4 N4 V3 z- c9 T[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美1 |! t" ^" o5 }2 l+ e8 k6 `0 ?0 N+ I
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   6 p. w. V  U5 }( _9 M7 w9 [
鞋形很美6 x; U; w% I. i0 u, i/ K$ @
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
' f' j( R! X2 [1 a9 J& h

8 d3 h8 }* Z9 b$ z7 O其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   0 ^) ^( n" @: l$ m- r1 G5 E3 @
- w6 F; j; |: L/ L
6 ]8 x, d0 }$ {' r
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
5 I+ m5 }; L' j% V* h& n

/ O3 s0 R8 s) ^: z/ ?# ?+ }9 @3 [1 E- P有人幫手,必更美
5 c' q: `: m( j. I  |0 ?3 Y; \你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
1 J7 g) k5 b& W5 p: J鞋形很美
. z# J- q6 I: A& ^而妹妹穿上很有上班女仕味兒
2 {% a9 }8 S& ^0 R* I7 J. v/ q9 c+ H
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜* {# F3 |2 @) d

g# g' @8 c. S加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
3 e, D4 b' `2 c1 R; o$ e
: D% S: ]4 L$ \( B, C  }尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
$ T% P; y+ M8 l7 M# ~! A4 |, B
. M. Z5 u5 e4 [' g) [講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   % s- \2 ?2 l$ l; j+ ]

( @/ F6 l3 ~( {1 q2 m+ M) m
9 y/ T' L: @; i8 R8 [' H其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
- {+ W" L. v! B  n
" ^* n) V4 ~/ `& u3 O
要幫手?7 ~' Y, m- S, {9 o- N
  L! o1 H& a  O8 M
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正* }/ I& R* X3 x' `/ Q
完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
5 r$ p* D% c! x2 C* F& c鞋真心正: z8 H) ~/ ~* Z6 ]8 [5 g/ R
完全擊中我心
6 s6 F1 s5 X' K, Q8 {; }! m4 N
# W% d3 [( N. E) ]$ Y& q. {9 U
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
% z4 G% f4 a; B( h( c3 B. N- v7 ^" I6 A2 i8 h, e# e

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   & }! }) v+ e( m3 e3 y& K) [+ B
% a0 w1 n+ Y, J9 D+ n! k
6 E% o5 _- `; t+ ~8 ]; |8 Y+ F+ E
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
$ n# b9 C- A3 Y- J3 M& V: F2 {0 `- a9 b: F3 u
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,# O- z! g* E# }& [

/ _8 d# K; [5 ^- y尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
% B  W, a; z+ X4 M- M  w" T  s3 ^* d# V/ m0 p
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
6 m; V' e7 }1 S5 i1 W
! R3 g5 V% R9 a( g6 P1 S, R
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
4 T8 }. j$ I9 R' s2 D- `+ |( M我未曾穿上那些貴高根
" |4 l4 T. b$ q0 K也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!1 t! W+ Y6 K, D5 U$ A. l6 e/ O
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
  E5 |3 \. ?- q- Kwow! 這對高跟鞋真是很美呀!
0 n! H* \7 t9 B/ N" ?' G/ D0 o不過這對肉色絲襪有點厚了一點
$ W, v8 F, j; o" H1 M1 v$ T4 Q8 x% U- u* x5 H$ Z
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄0 N4 e4 \; G4 \

9 {, y4 ?; ]+ F厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,- Q1 \7 [" i/ S( `4 N

6 Q* f" f5 S4 [4 D, Y當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身9 X. J  e+ g- W5 y
6 }3 e$ T! G* {9 O' r; S- y+ \

不錯!! 不錯!!
' P' X; c8 ?( _8 v$ y. d3 \絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
4 U  Q" C/ D5 C! D1 ~: t  B絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
& a' c# y0 Y& A% k- p. R: E% P

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   " Q' G) |, H: O5 J# l+ p
- S- Y; ?( G) M  ^0 s2 v

! w+ h' Q  ^8 o! ~1 G( e我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
0 b( D$ q$ Q3 F2 L" a8 P0 F& K
/ D* ^1 C. O/ d% i; F厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
3 K1 X1 ]' Z# z; s' L+ m1 `7 \2 I1 V8 S( E" g! z
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
1 y$ B+ F- X% K9 G6 a  a' E& h
& l% u# H8 `1 B1 U$ a
0 C8 }/ j" r! l( K( J我會穿上,薄c
) S9 O' g2 f, p; ]- `9 o$ D- W5 s; ^# s, }. M
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
- u2 n" b- J2 A3 b  ^! x3 e/ Q  l4 B/ V8 Z7 y; a8 C
# |( l! N' R/ S% v5 U& ~: X# r( t

; m, U) ~! ^/ @我會穿上,薄c
% W$ F7 C) v) r+ ~: L3 ]( g0 H- m1 M% n" p1 P
(o^^o)
0 b, Y$ Y# W  ~( ^9 h
& K$ ]5 \' K, B7 h5 R* f: ]薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
7 j" U  B# X- j  R8 g1 X9 {7 }
, _3 C% f- C3 R2 k其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,% ^3 u9 F' U; W$ `2 O

6 q5 c4 Y8 V9 f$ N  p6 e再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
" m7 J& g# g( K- V近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   , Y8 c4 c2 T/ \# m, ?0 Q$ t

' k( e2 }7 D  w( Z9 J0 l0 o. r; B: b# F3 x: I
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)/ W7 Q4 B# p% O
. w2 [1 F! o3 v! n: V
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,2 x( n, d+ K+ V; I1 f
- }( v+ A  e# b
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
* W# W) w" a! F: K自拍真係好難