嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。6 z. K. [. |8 {  ]% M" ?5 P
原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......
" N) ^" Y3 _' O; q$ s% Q! Q5 }7 V& ~+ G' {  ^4 z' D
有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼& B: r3 g2 L, |* o% r2 Q- q

$ V! @  [2 a" C7 H' i) C9 y9 J) m: A
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   % ?$ |% g1 N  j: f/ v+ n( R
又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   0 k* B5 E, K7 e: {' e4 `
又一個CD失敗個案。
3 K' A  ?) i1 p1 e6 a( ^, ^# f
CD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   
2 p+ K# ^2 U5 I) jNo No No 絕對不是失敗呢∼
; X7 ~1 e: t) A) G. ^+ y, H* B# K: y, V2 y
& z+ e( [8 T( L( X8 V
9 h8 E% R+ x' H- V% X  }1 I" e/ s以我自己的標準來說
' x$ _1 k3 t1 M( t, e; {7 u; g出街就是真女人
& D7 a& Q7 E: s# t能夠被人發現是CD就是失敗的變裝9 |9 ]* z* S/ T: M6 B, x- B  N8 [

2 ?$ _" x! D, L) w3 s" {! }可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   ( k1 F; W! }! r; u) z
7 f1 J- K" R( [6 F+ Y
CD出街唔係會預左被發現咩?
6 m' n' X& z' _. H' H* G
" F% o  S9 O' ~: f
起碼我唔係啊. T. J; {1 w6 f  u) C
如果被人發現我會想死的
& F. Q5 p5 K5 t& ]- _0 L% [- T

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   % \. d1 E; ~9 z& f; J* h
6 ~. Y, N  x8 {) M& D/ l5 f
1 F4 D, l7 [- U2 Z" v
起碼我唔係啊
7 |& y; Y3 N3 B* z如果被人發現我會想死的 4 H& o3 N! o& j  Q5 g* |
2 T8 t) B% K2 a: \1 e1 x7 n
女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
' `; ]# v, Z! u3 v4 F" Y8 B
& k0 K. n$ r! j& c( ?! q. F女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
+ ^: K) F" v; _* \) [3 {

. j1 T. \8 A) gTouch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現" j" x& [7 Z  _; ?  t) N
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的
4 m3 j) u( c' C, O3 }; O當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)
: S- J' X1 G) B+ ?* i6 Z/ C( |  @( {* y# p
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   
7 @4 d1 g9 E/ }1 p/ Z, [7 v/ j$ w9 i
9 T' y$ f4 _* B( X& k3 n
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現% F" `/ X/ @9 i+ S+ y" w3 m% p/ L
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的1 `8 N( K/ `2 U0 O
當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   $ S: t8 R6 C/ J" r* P
+ W, L; l) O: F" b0 w
9 c  w7 S0 z! b+ U0 [0 ?" @
起碼我唔係啊8 f7 G% h3 }" u! c7 s
如果被人發現我會想死的 8 W: j, d7 }, e3 p" U
- e9 S9 u" _3 R# h+ v
係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…
& g, @, J8 u2 g, L* U  |我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   ; F' a. c  x9 }0 u) c5 p
, `  [: g' a+ z9 ?4 p
女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
6 i" M# u, n& y; U

- V* q/ m4 _6 O0 p# Z7 ?我在超市5 o7 S9 H  v4 p$ _8 N( [. Z
也被二位上了年纪的女人+ O* I/ a- x% K# J  P+ T
被骂" q& x7 t5 ?$ p0 s  L5 b: a
女人真觉是强呀3 D1 S% J0 h7 k2 \# J
当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   
2 _* m$ e; J1 K1 d6 j8 `0 M# k1 C
7 p* L1 n, ~# X
: u4 H& a. @. G1 |  Q, {. o; a以我自己的標準來說2 D: @: z/ d3 V' K% \4 j& b
出街就是真女人! I4 `5 a8 p6 k, V" I  ~$ i
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝) u3 r2 V4 r0 [* L
2 x' E; n4 Z4 l4 E5 r. C5 V- k7 W
1 k0 Z1 E! O( ~2 v/ {/ d9 E
若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢6 ^* ~' x2 s2 N' W. i6 W* u
另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。
. o7 i# F3 a. g3 _3 {; U$ C
- x# [9 D2 z/ G. v, [
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   3 M$ k+ e! j3 E) ^- t7 E0 A5 ^
我希望你尋到佢
' J& w8 n/ C. J4 B, E另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi

最近訪問的版塊