嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

友德行百貨(有絲襪買)

友德行百貨(有絲襪買)

頭先上午11:00去掃場,一個客都無,包場買野,老細同亞姐都好招呼,果條街都好靜無乜人行,啱哂我地去
. S) g3 Z) ]1 U( u. {' D0 |http://www.yautak.com/asp/department.asp?d=socks/women
7 d+ e6 v! |4 J地址 :九龍城 打鼓嶺道 三十四號+ r" ]9 Y+ T0 D" v! P+ F! j
(網上價同實價有D出入,可能好耐無update)1 b( B* T) e( S* \

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
仲有自己網站,唔錯

咁老細係咁都係女啊?有無問你要咩嘢?+ F+ a# j$ N/ M
THX.
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

唔錯啊! 得閒去一下先啊
york

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-3-5 20:35 發表   
* x8 `0 O+ t, q) o& e. {5 w咁老細係咁都係女啊?有無問你要咩嘢?
- a3 g* M; V( I2 K; D6 NTHX.
7 P; G) Z7 @: E% w, ?! P& a# |+ u
老細(我估佢係,四十幾歲男士,坐係寫字枱對住電腦)問我想要咩?我問佢呢隻有咩色,佢就叫亞姐來招呼我# t. N) e7 H: R+ S

, ^7 ^# |  ]2 Z/ t$ {放心去買,好好招呼,絕對無問題

我都諗唔到全香港可以買到絲襪嘅一條街可以少人過呢條,想撞到人都難

我也在網上找到此嬝站,不過好像少款了些。

不錯不錯* r, ?' s/ h* x; Q' v$ y
謝謝大大的分享

張單睇唔明
1 \7 U* w& v' _+ L" j買左幾多對?
& ]3 m0 b. C3 {9 w9 m' f1 ]% Y) x% e/ g成$300咁貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-3-6 13:07 發表   % ^1 M+ M# S1 }. W2 _% j
張單睇唔明
$ n/ ~5 `  @# x  f, z買左幾多對?$ z6 |7 e3 s( l3 U9 R
成$300咁貴?
2 O) ^5 W% l' q% |+ T, r) w0 P+ P$300一打,我買左32對,所以寫2 8/12打

THANKS FOR YR INTRODUCTION

下下都成打咁買' t' H' H2 A9 u* Y+ w
都係鍾意一對對咁買

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-3-7 01:25 發表   5 i% }8 x7 U- h1 p) e5 [; T9 j
下下都成打咁買
' l$ S$ s7 ]1 e- y% ~% s1 r4 u都係鍾意一對對咁買
: |4 j0 l0 _1 W1 C$ }: I9 ]0 y可以買一對

你買左咩絲襪?
" v& L( |9 \+ a2 z# `同埋有咩絲襪賣?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-3-7 11:26 發表   
8 A( U$ m3 L' H1 @% W你買左咩絲襪?
7 N7 Z8 G1 _7 M5 L) T2 x: |$ }同埋有咩絲襪賣?
2 @* g( v; G6 d$ |) |  z4 m我買左fitlady,你可以睇吓佢個網

剩色絲襪?
7 u1 B9 v* v) a1 n: f$ qfitlady有出花紋絲襪喎

$300 1打咁平

they sell fitlady in there as well ... good ..

最重要款式多唔多...

不錯的地方