嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CdR

CdR

今日著咗對CdR Sevilla Ultra Sheer 3D. 15D, Indigo color. 呢對都有光澤,貼肉。 可以推介。1 R6 k" M5 m4 J* M
; C7 O2 L7 Z% g5 o4 ^
其實CdR的絲襪真係唔錯。# H$ a# a3 {# O. x* H2 r* n
" |" I) o* h/ U5 X4 C( H$ b; M
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁相呢?

唔!十分讚同樓主的意見4 m+ R' a; v( {' V
其實CdR, 真是不錯的名牌子絲襪, T$ e4 N6 @6 q* g
請問樓主有沒有圖片呀?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-1-11 09:18 發表   & {6 {8 B/ p( E2 [
咁相呢?
/ w, s! j0 \" X9 A: `; ?* p$ C' X/ X) L- D6 q0 h: \0 U
對啊,看看相。

相太大,唔比我放上來。

請問這裡都是男會員比較多?

Any photos to share?

發文不附圖…
( }) e; _1 C3 d$ C3 @! ]+ y
+ u! i) ]  u) L9 y8 M9 `相片尺寸太大用軟件調小就好啊…

加了圖,多多指教。

引用:
原帖由 phstlover 於 11/1/2018 11:18 發表   
/ v; `; z2 Z5 f* C加了圖,多多指教。
8 H  v5 I4 r- U  d  |' I
除一下腳毛啦...

nice pantyhose wor~~

Anna: 我只係喜歡著,同埋平時會著短褲。所以唔想冇毛$ L& }& k6 u: u' T5 k$ ]& E& g5 I
( g/ M' r( c/ c
Sasa: 係CdR啲色係幾靚的,仲要好多色。5 [1 x1 p! K% e6 N8 V
; ~: O3 h- m: }# }+ h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

nice pantyhose

謝謝分享!
) R6 w9 M2 k, p: W' M9 E9 ~請問你在哪兒買這絲襪?
; P& Q4 R  ^) [6 z- K請問你是不是只愛穿絲襪,而不CD的呢?
, _+ C* M2 P. c8 m. f7 \5 C. W我則只愛穿絲襪!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 10# annachan 的帖子

我都覺得要除下d毛先

回復 14# pantyhosemancc 的帖子

我同你一樣,只係喜歡著。我唔係CD。
6 [. M, `/ M; D6 @, u網上買的,hosieree.com

有没有这穿出门?
褲襪絲襪是我的最愛 ㊣

引用:
原帖由 pthwong88 於 2018-1-22 15:49 發表   
. e! r6 V6 W' O6 O有没有这穿出门?
. U/ I% I6 W1 Q, C4 [9 s  e
9 }/ U% Z: _& e& s6 I
& M6 G0 j, i% y& k' T  p1 [1 u  z有,穿在長褲內。

引用:
原帖由 phstlover 於 2018-1-22 16:58 發表   
3 t: T* _$ p$ m+ E7 w! B5 M! p0 \2 K

8 r" P- W+ N9 R1 W) D/ L2 R- d* r
' k" ~* {8 z! m' J# Z) S有,穿在長褲內。
6 Q# Q7 l( D* l& ^# {+ w
- u# |: d8 Y4 T" K; `! a" k
這季節好著,吾會熱。

回復 18# phstlover 的帖子

我這個冬天也差不多天天穿襪褲在褲內外出!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!