嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買校服....

買校服....

我想問除左昌記之外有邊到比較多校服買
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去"健身"& \; `/ r% B2 M3 z4 N- T
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有+ M9 o  l  {+ g  }: r/ h3 K
如果冇可以俾相佢做

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   
/ \, X7 E, h7 d4 N去"健身"4 }/ K' N9 K9 \& x
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有" O" N: y( `# \. X# m" i
如果冇可以俾相佢做
5 q+ D1 L! t4 i4 S* p係邊到泥,有冇長細地紙

寄生蟲不爬文' }0 J4 _6 U6 Y: l1 W
渡船街boss commerce ctr地舖
  Q0 ], ?+ W, T(八文樓對面)
暫停寫入

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   
" Q+ E  f6 g' s& Z1 n, o去"健身"1 f2 U1 Z! _, e" [/ {+ ^) [
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
4 D1 w+ _! v$ X3 V. d. L: o! m! P8 K如果冇可以俾相佢做
; w' T: J5 l( O3 T4 Y2 J6 j
. @& w4 m3 [6 H4 p0 d
如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望

引用:
原帖由 willy 於 2011-9-19 20:27 發表   
7 N- g1 V; v/ J6 ]% ~: I7 w* ^( c1 w; D
1 i' Y" v. c+ x
如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望
, y- S& ^- ?6 d) _& ~$ @
$ G+ v% B! K: b  L
, Z8 w  ?3 Q. q0 R) @
我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇
4 T9 p2 L) o: N5 M佢仲拿了D校服比我睇 配下D色5 e' a7 E5 |$ q. X
過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-20 00:53 發表   
8 Q2 E8 C1 r5 K" f! M9 \6 q0 I; n1 \3 |
9 g- o2 \' F7 d; q5 j: k
. v- z. B# Q' M8 o- f( D9 `$ L
我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇7 M' W/ q% ~- W
佢仲拿了D校服比我睇 配下D色" i, ?5 a9 r- n) ?" ?& q( Y: P  _
過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣
1 S9 X8 j" U6 x6 c1 J- E$ p) d
咁我都考慮下去做套聖心商科先

回復 6# peterxx 的帖子

我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既

引用:
原帖由 zero2000 於 2011-9-21 21:30 發表   0 t) K/ z& M$ s2 `- `& I
我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既
1 S3 R2 Y8 i* N9 r8 g

Q2 L+ d6 e, M9 x+ D# u' T佢D料真係唔差, 係物有所值的.

引用:
原帖由 West 於 2011-9-20 01:05 發表   
$ \3 @  D8 Q/ N5 Y1 B$ |2 p! v. h% t
咁我都考慮下去做套聖心商科先
$ P5 W( M* X& I
2 }6 {7 d7 h( Y你最好拎版俾佢好d....佢有粉紅直條既料既。

昌記最方便

等我去試下先

去豊昌順啦,咩都有

MK Tim記