嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

引用:
原帖由 oojj106 於 2008-2-20 17:22 發表
$ _6 p( o. T; o: I' @  T( e3 T9 B( c
/ s+ d9 _# d6 C' Q( n 我都想知% y! {9 V3 m5 E/ F5 E1 l: v3 w
! _! H! ^* t( M% z$ r6 J1 F8 p
比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面
- D' y: s$ Z2 }1 a. _0 u! |

- I$ Z3 e2 e/ U都可以喎, 不過如果係我會因為太多放唔晒

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係啦, 邊放到咁多. hahaa
) N- |* P1 f3 w1 y& |* C5 B8 P
8 k9 I6 J- \" O: l不如索性買個有鎖既櫃桶仔啦

引用:
原帖由 ladowaha 於 2008-2-19 01:38 發表 ) _" l9 Y+ A. j6 r/ ?/ f+ y
呢樣都幾麻煩............
5 I3 P6 j0 G; u5 R
4 X* r1 c7 [0 b+ V. f1 ~不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.
$ ]5 b) _; R# g$ l* Q8 d# g2 i7 n$ _0 P9 ]8 I- S# Y
我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..
' ?# a) |2 ]6 `
如果放大量點算呀?

放在枕頭套裡面吧
$ M/ m, w' A3 V: `1 m/ d讓你聞住睡* z% }" \% D1 a
包你睡不著

我d絲襪有部分係床上 + r* q9 D2 k  i
其餘係櫃度
6 ^5 D' S/ W& i' w- Z* p/ X
, G9 W7 X9 E- W% }如果你得一兩對,6 W6 T5 ~) J* c
擺係枕頭套入面啦~
6 u' p; S; L; z7 Q. v唔知得唔得呢?

引用:
原帖由 frankiebaby 於 2008-2-27 04:03 發表
- @3 `/ A* G2 F我d絲襪有部分係床上 & _7 K; c/ |/ E$ _) g
其餘係櫃度
7 x/ Q0 t) h) E- m! M6 _
% N& l0 E$ a" Q" r3 g如果你得一兩對,, t) a5 [, ?" R2 d$ T8 W
擺係枕頭套入面啦~) y2 G5 x" J6 F! Q3 t3 l1 W
唔知得唔得呢?
( z3 X, h8 v1 V) m, Q擺係枕頭套入面應該可行,不過我屋企人會幫我換枕頭套同被套
1 h0 p8 ^8 D- ?7 [  k+ U; A有時仲幫我執野,好驚會發現

HI

i used to have the same problem when i was a teenager,, g7 H: Z3 O1 P6 G: g. f. e4 {7 v2 a
my mom alwayz clean up for me.& L* _3 h2 Z. G3 P
now i just put them inside my closest, underwear drawers

放電腦入面會阻礙散熱,如果著火仲會燒得好快!. N2 r/ d7 h3 u8 x6 ^

7 A- X. z- h6 _2 t不如搵個有鎖o既櫃桶啦!!3 s3 p: ?2 D6 P2 g  E) ]
或者最危險o既地方就最安全,8 }3 c1 ~1 Z  ?9 X5 N- |) y( A: q
有冇一大堆o既雜物?

可以放在盒子裡....( x* @1 `7 W3 ?! v
EX:買鍵盤的盒子、買相機的盒子等等的小盒子裡....

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表
$ Z5 ^! T* R) b" x4 N2 G比屋企人發現@@...之後點呀
6 _1 ]  W* }) w' G% T
俾屋企人發現左之後問對絲襪係唔係我既,我點都唔認就話對絲襪可能夾住係d波衫到先係我個袋到出現,佢都半信半疑之後就無理到
7 b5 F2 g8 ~5 }3 t% K; x: qe家屋企人一提起絲襪就驚

你可以將它們放入一個有colour而且不透明的膠袋再收藏, 如果沒有地方, 只好買一至兩對吧... & x) K$ w) j9 K1 E& k3 Y
我就咁好似平時的衣服一様放吧...

我就擺係d背囊, 運動袋既暗格位, 未試過有人搵到

引用:
原帖由 ibra10 於 14-3-2008 15:50 發表 2 v7 N1 Q8 }$ {+ D) W' c
我就擺係d背囊, 運動袋既暗格位, 未試過有人搵到
  X' _0 _7 Y! X2 Z
( \/ s8 @  w3 ?+ ~# e2 X2 z4 D! |9 {咁...唔可以收埋咁多wo...小心....

我都係收埋係袋到~~~~~

i just put in bag and hide somewhere, but my parents find out too.
/ [* A( S- m, x3 R( f1 y3 Dthey just throw them away my collection

有鎖的櫃子就行

引用:
原帖由 noel 於 2008/2/8 04:14 發表 ! L. B4 M- ]7 `
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
% b3 p# p  y* c! N. \* @" L
用鎖匙的HDD抽屜就更方便

你日日著住咪唔會好人知lor

鞋盒啦..有拉鏈毛公仔..

[版主管理留言]2008-5-11 18:04 by cdtv複制他人帖子