嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...
2 j2 K. D4 @: \& ]/ J% Fa. 同自己喜歡的女人做愛
  D+ {" o* ]- Y/ g( N3 L( yOR+ W& C3 I3 F7 P! e( D2 R9 @
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙( }( a; Q! R5 o0 T
你會怎選呀?
( z; C! |6 x0 u" k" `& A+ U邊一樣既滿足感會大d ?  C+ s; {  a: r0 v, y0 Q2 z

7 S& p$ S( [3 j[ 本帖最後由 kaw 於 2009-12-30 04:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
& u$ A& Q3 u7 z" A我會選擇a。
2 k% w  y. O" f8 k5 p) e
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 ' K0 B+ ^  ?- p6 `0 O+ T: Y
根本就兩回事, 唔需要揀
. [0 d+ o- r. N/ \7 B$ `' h/ q係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙2 |# C0 ?. P) j( h  f6 R: }4 i
不過3樓個個真係好..2樣都得.., g2 J" q+ m% b
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙( A1 i1 J1 Z9 D9 P; I
6 a3 K7 E0 h' o+ o4 y
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
, o1 @2 M4 H, \( F根本就兩回事, 唔需要揀
1 b/ \; Y* Y* P% R( `/ H2 \

3 D& D1 W) ~; O% }完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
7 C& e9 A- s& H, X0 b- y' D. U其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   2 `7 M6 [4 y- t9 M$ T6 I1 y
不過3樓個個真係好..2樣都得..
( J1 ^9 Q) o! c可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
# Q1 X0 ~( T' e2 w. o9 e3 _4 z% C) p, |  Y+ u# E
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓
$ X7 `% A& I7 Y5 o曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
: ?$ |, [) h+ N5 ~結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   : s% k: e3 y9 g. S/ R' B
我會選擇a。
- ]3 F$ I3 P6 q2 S, y& k9 S
' g# l8 W. E! F$ [5 ?
me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
( ~  B0 p: E* @( w. T" B1 ~' mb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
- a& J2 Y8 F- ?3 _0 _
7 x* {" R. E7 iA) 的即時滿足感 時間短過 b)
0 Y/ ?, P) v- e% I
+ z2 j% A$ _. @8 |Yes! ! D% Q1 H* i. X$ b
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)
7 {* D: t. ]; _; O而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D) z. d4 N+ Q9 R; v9 N  w
又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙/ l2 i6 Q/ p  i! k  O
a.只有1時快感

me too
* T! U8 x) t$ J, a* n" A; K3 e( C: V  H( |' }
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   
8 u1 {! ?6 \8 b* r; S+ H' b我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛

最近訪問的版塊