嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表 ' c; `; N+ m# ^, T- Q
我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.0 S4 u* n" D% R# `9 q
灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.% l7 }4 M( M; ^6 M
不過真係要好小心搞到四圍到係......& v0 P$ R, K# _' p) ], K  O4 {! c
下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
# {. U* g% `  n) d6 x6 Z% b
0 `% J9 q$ h" D& s
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..1 c# C! ~3 Q& i$ X9 g! s' E( k
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-6 D+ p( Q  O7 T+ L  Q" ?9 R* D" p% g
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
/ [( d  G& X& p6 @$ n5 _3 W9 o7 j5 O
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表
( l: L: Y7 N: q& S灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就. W/ ~; R. M# `/ G8 X5 P5 a
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. $ J8 [: ]$ W/ B2 t4 \+ U3 _
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
9 o$ D/ g1 {9 |9 [2 b: r5 }

0 ?! _4 B: Z  H$ U個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
# M$ Q+ Q- O+ Q  i) A4 u! d& s不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?
, B! M* S+ ]* {# B(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   
. q4 u2 t3 I4 f- B& T  J/ s我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
) K6 [/ H' F2 J4 c
咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   0 ^/ ^8 H4 n/ j, ?8 x+ r
咁willy同miky386, 你地晌邊買?
1 H' y, ^7 b$ {$ j5 J! z% ]
2 b- o( b. m8 N0 c我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   
5 e- J2 f- |9 U4 y% @* d- H9 r
3 j( c2 }7 `4 c% B
. C+ Y1 S" k" x' ]+ ~% y6 ]白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..; k% H7 Y& ~( z0 z6 q! w
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-4 W+ `7 n2 H/ b: S- y9 d
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
; N  x0 m) K5 Q& @3 y
: |' J' ^! Y9 x# ?4 ]& C2 [% q6 w- M
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
. L& s% e" I; \) x% [! z

1 ]% }: ^9 e  Q) g5 |3 p6 M% h我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人5 t; F; G6 x3 O+ {; A
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表 5 f( r6 H6 T- R! P! {5 M/ I9 B
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人) s, o4 H% S- m$ |
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
# D( ]  r+ h8 @

2 b* a7 I; o1 k2 j有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)
. h7 K. f+ h: U0 g1 `$ l( i8 ]網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
. k& r  m. q/ w9 ^, J睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表
" ]9 p  g/ R( P5 ^% T5 l9 _岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返., T. W1 Q; ~- W
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
2 F$ D4 x$ \! x% S' |7 U% X9 X3 V7 n' F: @* P" P3 ]
你家人經常去旅行呢~(笑)
: }( O5 P6 C; Q5 _你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
) r1 c, P8 |, r$ V/ Y% w3 s汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)  T! G& ?! ~% J) D0 \  b; L& {' e
) Q' q' g# C* D
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   * P. A' J/ S- B. `8 C# t9 H& N
* a& H% C! l0 U8 x* U- S8 G
: r- _; p$ B4 s$ c( t. l
你家人經常去旅行呢~(笑)! e9 k* \# y6 n! a" B5 q
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)7 G; j3 Q- |1 x$ J
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
% `7 ^; l+ {; \0 w/ [, x, C4 t. e* d1 ]1 H5 z) A
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
& H$ |: x/ z8 v* f- \) ^
6 O, d# g1 `8 C. x& d係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
4 t0 g  F7 H8 _  g1 N" E所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;& ^: M+ z6 M8 m) T4 h5 c
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;& x. e* U6 A+ F2 }/ o
同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹, I& R, p1 f0 F
仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表
3 m7 k2 T, K  S/ ~2 e係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), 1 d5 B# A7 X$ N, w* I. P& h
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;/ o, A8 b/ a* H2 L2 t
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
- i0 o3 t+ p. U+ k2 }! V

, t* D+ @; _4 p/ i6 Y; {話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)) ]# J8 W% `8 G$ b
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..- |. M- ]! M9 C  N8 u
以平時著絲襪已經係一件難事- -...
+ B# @- L6 J' }1 z
( w$ Q8 h# A6 v% Q. C& i% f本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...
! m8 a3 e$ E. |- o2 v(果然無主人的話有些東西很難做..)3 w8 x$ C. p8 q$ E8 R. q

2 A4 X# D  ]3 g9 |" X3 v. G[ 本帖最後由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:05 編輯 ]

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   ) t3 k$ y5 ~% y0 B+ m

# a7 h! x. f' A/ W  t  A- A& f' P  N+ G) u9 y  [9 k6 s
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
" l7 N9 h/ d* P% D絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..( _% B4 q3 t" x* d3 y5 S) M
以平時著絲襪已經係一件難事- -...5 x1 A2 \) U" ?# N- B

% B* J; L$ |0 d1 U本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
/ O$ b5 a0 I. [% T
7 [. c& x) J8 O" |8 T9 x, F7 C因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.  Q( h  `2 L2 R9 @0 h
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片2 Q* m7 \# z% z2 l( h- N2 C4 Q) `$ B
就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表 ( D" J" Y, a( m1 a$ t3 s! O5 G" W" }
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的." S/ t3 k( K: Q6 ^( B; i5 N
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
! r& K- A8 X# p9 W! m  a就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
! ^, y0 J. W) Z) I( i

; |" P! k1 V+ Y: d' s( o! V+ C迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
1 t! g; r3 Q0 }& B你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   
1 R' |+ C3 ^( ~% R5 i" T+ d
# Y) A' E# o  p% Z) D& N
* j! N( ]* v# O迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... % y- y, U2 ]8 ^& |/ o! f" Z$ j/ n
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
. w) \8 k3 r$ T& i7 X' E
1 O8 ]* Z$ l8 O8 Q
我個LOCKER大約200蚊一個月.
5 T( X' s2 \4 }# Y" j8 z, R" i0 H7 E飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表 7 J0 u7 ?( U3 d8 L" r, @3 B) e
我個LOCKER大約200蚊一個月.
  U3 o- ?4 F  |' d9 ~$ M飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
; l7 E) ~1 s5 {' h& Z: A
( b) o. h# ~6 Q- N& Q9 K& _" s
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)( g% h  b5 I# W) \9 R+ }
但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   
8 o5 u, l# t) r3 }" p. M1 Y9 J' _2 q% k- r3 d
/ g! A; O. B: }+ B% @5 C9 {
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)! r* B3 C$ Y8 ?3 R/ @5 a
但係我屋企除左繩就無其他呢...
3 ^) ~8 u( K# v2 W$ P: L2 e; w& w% t

3 W  D3 o8 y/ Y4 S  R1 u/ q# T9 M如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧% @$ F2 l) `8 ^# J5 r" y
不錯多嘗試新鮮的事物% g5 Y/ j5 w; q& H" b0 Z4 H
也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表
! ~- A, z& e, ?' E9 p如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
7 s# ?( y' e/ r5 Z$ y/ h話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..& }4 ^3 j$ ?1 @2 P* z6 R
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||- o  C/ h; y/ n9 I4 e
咁你個個有幾大..?% }- S% `) t8 _8 {2 H/ z
- l1 i& o% i, Q( o/ s% T! x
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..% y" g! f3 r- B' X; X1 }
(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)
( ~8 e0 d5 U" \2 `# O: p(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   
# m8 Q; ]3 R! g' q( m
8 I7 @+ C6 ~* o4 N$ ^9 b, f( F話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大.." i. G  S+ s- h  t) Y" W4 p
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
1 t+ _9 {$ D' [2 X咁你個個有幾大..?
$ y- F' }$ [$ {. `8 L; I& r" y' a. x6 W) J1 y
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
  \+ ~  N2 @4 L9 \/ ^, x6 H
" R% a. O9 o' j
我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手)3 h- a) r) y. P- I6 g9 e; D) G6 u
都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 7 \. n% f( J, _& ]5 Z# R) G2 C
電擊器跟冰塊都很不錯呢....8 X2 Y7 p8 {% D3 z0 t
自縛的話....不較不好玩
5 _% p1 O3 P+ _# A# K比較喜歡被縛