嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD新手絲襪一問......

CD新手絲襪一問......

想問各位多數會以咩形式買絲襪(親身買OR網購....) 親身買既又有冇D咩推介既地方∼?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
buy by myself....
! m& T$ ~8 M  M8 N6 u! Sjust walk in and buy....

小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點

當然要留意size~
' v- `3 q4 @! b. b6 W8 S平價襪,短, 褲浪短細。
7 F/ P0 W# n( G如果你不高大, 身材瘦就沒所謂。5 S, L+ ?& |5 x6 B
如果要好quality, 有彈力,Marks & spanser is the best in HK,我現在都從外國買,D料同款都正好多。
" C/ N  F9 Z% e1 v* P但初玩者香港買吧!

直接去買...
' ~  r/ S" h8 |. P: k唔洗怕....你行比錢一定賣比你...4 Q2 [  f4 O0 s' X
6 G' d7 m" g: W% o
之前沒野做就女裝去多.8 [  s9 X; x! K% W0 B
現在要返工多數 都係男裝去買...
+ n% P% f. R; O

自己買
: h( C& ^# n$ c! E" F而家男人買絲襪都唔算係咩一回事架啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2013-8-23 12:23 發表   ; f1 l- |2 O# H# z3 G/ W( L. v
小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點
" K- L4 n% f, o4 i/ t' g. y8 Z馬沙啲絲襪大約幾錢

回復 7# hosa 的帖子

唔特價果陣約$100-200對,啱啱final sale 果陣,就有D精選款幾十蚊對

自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
2 p# s. E1 k+ ~, J: t佐敦、北角都有。
' M2 v2 f. ]  Y3 A) m試試。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2013-10-9 12:45 發表   
/ D) B+ @2 m) L- X- r6 g$ J& ?如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??
/ a/ ~* m( `# h8 D1 l" K
起碼40D 以上,
# s* C. Q: A7 o& W2 P  ?% \# o: b$ y但建議先脫/剃走腳毛先,買簿身肉絲會更好

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   
: [' R' {$ e+ T7 @4 A& P$ v自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
9 s1 A2 T! |( S; {佐敦、北角都有。1 H) S* E. J: H8 U7 [: I9 H
試試。
1 u+ z0 a* X/ P0 ^( _- X5 D2 H
果度買的貨色和質料唔得

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   
6 {* ~9 C2 r+ T3 S' z/ L自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。; V, H" z/ t# m6 x4 M
佐敦、北角都有。7 I' B  U0 v* Z; U4 ^
試試。
2 @2 ?: J5 E$ S9 y) W2 D. O" J) `  g  S* V4 _
排檔不是更顯眼嗎?

引用:
! S' m0 q. h; B9 _; i自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
- |* ~6 k+ d6 D% C佐敦、北角都有。
' T5 o# G$ _& {' U9 r試試。
7 d! X: _9 l7 t9 j+ H: \) L: U- G  ~. A! H1 a! f* m
北角馬寶道,我初買練膽的地方.....不過而家有淘寶可以方便好多

淘寶真係有好多, 而且好平, 雖然好似唔太耐穿

可以試下去log on 買, 質料真係唔錯的
6 W- g! u! T! n  G穿好多次都仲好滑