嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。
. d) ~4 r  {3 Z有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
4 E9 s( g9 R* E7 v8 i( G去九龍灣買會好小人
+ K; e2 }2 d3 T( s+ F2 \/ A% U
  Q3 @1 g+ [3 E/ ~/ u6 @九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
1 {/ e6 w( n8 [  d+ b入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
2 |, Q/ ^! X  V/ T9 v1 I如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
% }7 J! ^- I; B& E; R1 Q

1 m% @# E  L3 A  d9 n4 {5 e7 J6 p只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
5 V3 Z; j3 j+ z) [* _6 x1 d但任唔理佢地照自己去買就得 !!   Z, ?( ~" N5 |$ h" D( K; d$ r
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....* S( @# G) P) b9 i2 Z
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時
4 J. N/ q" h4 ?( R# X# a你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
, a. _, }$ D" t; Z9 E9 b0 [0 v0 w受中國傳統封閉思想影響,7 @/ ~' b( O9 m; [; A$ P& v. p% Y
係外國冇乜呢D情況,
: e4 L  u  @- d/ |但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   % d, T1 }; X( t3 F; f
係香港人食古不化姐,
" R2 x* ~8 L9 X& M3 C受中國傳統封閉思想影響,8 m" G+ J6 G* P- ?( `5 R8 y* h
係外國冇乜呢D情況,6 |) N' d/ r" S4 {' B* c' J1 a- V; u
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
) e0 s' h& W; ~7 u% Z
8 X, c6 g# s' v. m' D' G* s$ V
yeah.  Only HK will have this.
$ P8 }1 B  V* [3 d
% R4 I3 ?! ^, ^In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   1 H1 P: B; _7 u! D8 q
想買時; v# D+ a1 _+ C# r
你已然唔理其他人眼光
$ f$ ]8 r! \3 [  x; P. z

, M: V' d. k3 m  w6 p  c# Y係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   " i& D. }+ Z' a! \6 {  Z
& v2 ?; J' P( \1 e
1 s- n: U# _- G- ^8 {" S4 h1 `$ f
係…我入得去都唔理得咁多
! W6 z: v- p2 o% R# y( {

! H. _& \* k6 g: r0 f* b5 D% N, l1 W1 b# l/ |+ |. }
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   / G$ \8 Y9 K: \
+ S! g7 }! T' j: |7 A

- s1 ^# X. X  u; R0 q& g" h5 V6 w  U+ y* [- m6 m- a& @
同意!
+ z7 s" t+ Y5 `" Y0 B" W但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   
& P7 M7 Z* c! e; `! Z如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
7 ~) S  U% C  v% t* g* _7 \
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了," b2 X0 ]6 f+ N  `; R
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,: q0 \: V0 b2 s# S0 g& k
更何況是挑選女內衣褲,& ?, n3 B1 V- f# x% |, \9 N
如果妳對自己裝扮有自信,
% s- s9 f6 R# ?. @6 g' p著女裝逛內衣店會好些。

最近訪問的版塊