嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男??
, m' x& u& \7 j又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   
7 c$ @' }7 U; n+ C有又點無又點
: Z* i+ w; Z. L! {
; E& g1 `; \0 e( i: F1 Y

- m3 s* I& Y, ?+ f- U因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   
. s  u' d% v$ a8 k' D. r$ }9 \婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
, l/ H5 O4 Z; |) b6 z, s" }+ P$ ]3 d; M2 b/ u1 a+ I0 y

( J+ G7 @7 j2 A0 ]甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   ) _% s# q5 F5 r9 B% Y

^) w0 R$ k0 |; t( T* ?; A因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?; [- q" j; Q+ @
我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~ 9 f  z" h' L$ m( |+ c
Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   
1 y" U& O0 R( }. E# F  s: U同你一樣又點?
8 t: L# ?, O" `& v我又點知你係咪特登上來玩野
; _$ r& x3 P5 P8 V. ], q
* l( u) g5 }" O% N2 i/ M$ ~
9 }( o" @# E( y問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   
. s9 q% I! S2 s1 B0 B* R有純女~
) p7 u: {8 d/ l6 F! }Angela姐姐
' {( W6 T1 l# m, [2 B9 O
* o  I, f/ h( |3 S+ q! t* W) d/ g) n& ?8 S1 L
咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦; H1 {; X8 F. l! e' ~, E
呢度有真係女仔
1 h& y7 X. f$ x佢地對我地呢班cd冇岐視9 e: ], ^/ F" z$ |8 x9 e
真心交朋友就得啦
; ]: a6 \: R9 u6 m$ Y7 v不過我想問芝士蛋糕) Y  Z# R% L3 m6 {1 R
你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   : f, B+ Z; y% _! X9 a
係咪女仔都好啦
" m( s* }& F$ v) @" D# t; R+ w% z呢度有真係女仔
: v4 d" L+ \, k佢地對我地呢班cd冇岐視
7 `5 G( n9 |1 M! m+ O真心交朋友就得啦
: w8 c, T' C" @不過我想問芝士蛋糕
1 J/ K6 F) s3 ^4 L8 l" W你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
* F$ g/ M0 Q8 @1 F
& p! S% m1 [( I. T2 a% j6 O2 d7 F
我諗你誤會左啦...4 ]6 N( W9 P& l# W$ p) v
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... 6 y2 O6 l9 o, j& a" y, P
只係想知道統計下比例是怎麼# i+ |: R9 c3 x7 Q( \
$ w0 B0 s, K, ^1 F" `0 G
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   0 z, [# m! [5 I! U# F$ b0 z

9 O! J9 S; ~: t6 X! L7 M9 Y; x+ ^' a% E1 e
# {+ O( O* J% F1 \0 j0 R
我諗你誤會左啦...
5 Q% p2 m8 m( w0 u我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
" [! P3 \) a0 h$ p/ M. h只係想知道統計下比例是怎麼0 A* t! N# C7 E3 `5 ?. u- V* l
3 K; @9 ?6 O# @  I+ [1 w$ R% ?9 [  X
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
* c2 c/ }) A$ M7 c* m6 Q# }( X: L5 T# z! X& ]+ o- j& M% [' o
咁你又點諗我地班cd呢?# U/ v- E: ^9 B  W; h" f
會唔會成日上黎?

我係...
  F1 _6 J8 r/ h% _: _我都係一個男仔FD比我
; }3 q# A& a* _! \% D) f7 H* o之前都有睇過D關於CD既介紹,
  F; C$ [+ ~! s: y因為本人天性比較八掛,咩都想知下
3 c! C, m4 f4 r! R- ?! g都算有D了解,
+ n3 q# r) z, Q* O不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔 ! w# y5 O. ^9 F, X0 Y4 X# ]1 F
不如女仔們發表下對cd的睇法