嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?" ~( J8 N& t. x8 r2 I% D
真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm2 u( Y- h' d5 f! Q/ E+ `2 q) Z

1 N# U% _9 I4 _[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..& V7 y9 d4 h  c0 l
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..- T' J" D+ Z( d. v
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
8 S0 ^. g; Z7 G/ S1 t7 ?3 Ihum.. 中文就好似唔見有得賣...
  a- ~# `) v2 }( T( u但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
7 I/ v! h; ?  [( E9 J) ?! w我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
  U6 s; N- x- }9 e5 w  估唔到係e到有人知道e本書..
2 N4 ?' h/ g: n* Q% g0 g& n我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
" ^% o* U  ?1 ?* e(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)$ b0 |5 a$ b$ j, A6 W1 d1 U
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
# G; G  v- h  L# k, U7 m' c3 _但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..; }  j4 [( u6 ~: T4 |, Z1 {
我上一次訂 ...
有無日文既書名) v  K' g7 ]: c$ v. w
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   7 v$ H( J, W! A! c  {$ f- ?
有無日文既書名
( x! i1 x5 R+ e, i' L7 C我又去訂翻本
$ Y) Y. S6 d9 S- B
  {% `$ v/ Z6 L. e, s% J
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..) B, q5 F# \! ~8 c
但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   
0 T4 a! r$ M9 N0 Z  t  B0 m3 L5 s' A2 h: N& S/ N+ h

# O4 d! D7 j; {/ m' l已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..8 o+ n3 b: S+ W3 T% d
但係..你識日文?
1500yen好平jie
1 Y2 h9 ^7 A3 Y! G+ E淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   7 r& @% K9 D0 @; w5 i
  估唔到係e到有人知道e本書..
( f2 a# i3 ]" F1 s  A' ~  ]$ z  m我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..' N, w2 n, x$ F  R
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)1 g2 f3 l% c3 u6 e8 @, s, y( \
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
% F$ B/ _2 S) q) |3 ^但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
9 P4 |$ |" T% D8 D  O我上一次訂 ...
7 b( a7 ~) n" C5 s
8 }9 B6 G7 g7 H  \, \半年出一期定係定左半年呀?% ~  [* R+ @' {5 S
如果1500yen又唔係貴; r9 B% d3 K$ ^. ]
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
7 I& q, j: i4 W. X2 f) r4 T
$ t$ \9 n2 X) o7 b( K; c
4 j; e+ q! f( c& |  w! f已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
) x! K- n8 }; w6 c$ N但係..你識日文?
% E: t- H- c; o: `
唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
  X7 Z8 x; a2 }
9 X6 b9 c! h; @" V* ?
; m' b, h" Q7 O1 o* e9 D9 [/ n- e) k半年出一期定係定左半年呀?* x! {& T0 t9 |) L8 d( b4 d
如果1500yen又唔係貴
9 _- x- A1 G4 ^/ W6 a1 o& z% D, g信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本, O& x; {4 v& t, f, R2 [; q, b( |3 U$ }
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay8 h' ?  r" v/ w7 u6 C- J
' }/ G+ I) K# z$ ^7 m
信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   ; |* F1 C( B( j& [6 ?
根據我搵到既佢就出左兩本$ V2 Q6 r0 l: }* Y" G. J
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay, t7 _; U) q' R( D3 N+ w

* Z$ E2 E3 p! m) l$ S信和某黑店應該有得訂(我去第二間
0 ], R3 T% u7 D) J% ~: t; @
" z; p9 ~5 F/ U' {7 y黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
" c* D+ v7 c" y2 \. V  f" C, l但係你去黑店買係買日文定咩- -../ x9 ]0 G" R/ ~5 Y/ z/ g# K; f/ R
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   
0 F; s# ^6 v6 `. c1 [" o3 q: `8 Q( P* p1 a; h) }* `
, N  U+ ?- `# }. m7 a1 j5 g
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
& a* u5 I4 N* T8 g# y$ V* V( p但係你去黑店買係買日文定咩- -..
0 I3 ^0 @3 W9 J3 _! u( W3 u其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" ; ?# W% O4 z/ v0 z. C' I6 [
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版

最近訪問的版塊