嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...
7 g7 o2 C" j- D' I" Ha. 同自己喜歡的女人做愛
& i; Z+ _; |! W) G5 b( jOR
# T/ W& X, Y( y! `! R6 }# Eb. 穿自己喜歡的絲襪&裙9 O+ i9 O; ]4 H& @5 {
你會怎選呀?
: F8 L4 b1 G* [& J4 b  |邊一樣既滿足感會大d ?
; j4 k9 c- C1 A+ U% L( S1 o/ h! X3 ~/ r
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   1 \7 w7 p" U) L# y$ c
我會選擇a。
" v% A( t' f  Y2 L; H! yme 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 6 t; s- q7 N- V* y7 H! O, y0 ]# e
  g. X: }- d) b5 q. P1 h
係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙! A! p8 h3 q: C. Q6 H% r  E/ A
不過3樓個個真係好..2樣都得..& \0 K  l. J5 g) i) a; q' i- p; W% i
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙7 |; ~* i/ s0 Y+ \

! y( r, d; u7 gA) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   1 O* H" Z, k# R8 `$ ^
9 d1 b- |4 j$ a4 X0 Z% O9 y; |
% i# w! I, h4 N) u+ z* U
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況2 q8 l5 T( g6 Y
其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   6 O$ W7 \  \, E3 L3 f6 p' v; h# k
不過3樓個個真係好..2樣都得..  J8 W+ i% ?& T, p
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
4 k3 ]& Z. b- N$ k2 X+ b. r- X0 k' H& ^6 u8 B
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓( e: F8 U$ U* j& n! b1 v  j
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
& C9 D$ R( h- U3 U, G/ k* i3 Q: ~結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   
9 D$ q, H: G) c: o我會選擇a。
) v  d: W6 q2 @# u

# k9 V+ Z* @# J3 t5 p% B/ q9 Mme tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
. k  h: L7 |% C% g' ^( P! vb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
1 ]4 o- z5 ~6 n) Z* _8 \, j; a7 H6 z+ m
+ y, u7 S2 M/ z+ d8 m$ i0 JA) 的即時滿足感 時間短過 b)
; v" r: t! H1 C: w  J0 T
; s1 `9 H5 o  v( k' b: c, ]. G6 dYes! ! s: V- Q! [  K$ B! C
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)' S2 b' U$ w1 n
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D7 Y6 K8 D1 \/ s+ V1 F
又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙  ?5 c# W0 B0 r
a.只有1時快感

me too
8 Q0 ?' q/ e5 p% I
9 J6 S( w3 o+ I3 n9 O: h
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   / F$ v- W! k# N. e- A( [
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛