嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? - b: a5 L, c( e% R: A  ]
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc0 c/ |5 v, Z4 ?: _, G
4 I% U$ B5 P8 s% ~2 m* B; q
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,
' u7 N% D4 \0 W$ {8 u' I如果要cd才著其他女仔衫,
3 L! r( |0 E$ y2 k& n0 C8 [另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   / ?0 t+ F* h* f' Z, L5 c
競技用既手槍
) M* M) U6 @, \" c% L- M7 o: e) [; H5 D* j: N( u
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   
; f0 N4 \3 }0 Q
$ S) U( p" S' S
1 ?* Z) l! [( t) me? ipsc?!
1 ^9 U  [5 s* Z+ e; B; g" I2 V: f
( `4 @" P& C1 J2 f. r$ q
咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   
% o# e$ X# R6 Q我最喜歡旗袍及婚紗
5 n( O$ o5 q" M  R; f婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   % h7 m% ]6 U% u; ~" Y
當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
" N3 }. H9 M5 X, O我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
: A3 r" {6 v5 Z7 q! C& B% z) b$ M2 U+ p* H$ d; r8 N+ `
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
5 t0 @' e. P' i, {" D; Q% f" X! F* T- S+ u4 s  c

$ m4 S: ]% W! t9 g1 Z. l- d恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   3 W, ^3 M2 E+ O  S( j  f6 S
呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
. i6 X/ I( `( ~
; p+ [$ B3 x8 Z) k4 \$ Me...點解有咁多嘢ga?!
( m" h8 |6 w: K9 {& S( h( T, [
9 b1 S8 R0 v2 e貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
( _  A" K" g5 s6 x: _# h+ {% Y- _0 H! b- s  h: R+ {$ C5 D
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。/ @' ?- q6 ~, S
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
% H; J' ]6 V+ ^. T0 H: Y) a) w' I: z$ [6 I7 w) F; s  x
3 v  Q1 G  r6 W* X) h8 I' B
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
/ Y/ t" _3 @  R$ @
, A( B; f$ W! T2 a4 C7 Q! b另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
% p4 b1 P9 t% @/ X2 z我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
6 Q( ~* Y  z  ]1 m, F. i0 a3 K/ O& o0 T8 w! Z+ N# a  a
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~
7 k  G7 C- o( Q1 V5 o7 W. \- [& \9 A
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~

最近訪問的版塊