嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

幫買校服

入不到校服區$ O5 A& E" U% m" F6 H" U! h" V$ @9 `
3 T8 L1 n7 d5 O9 B* s$ K% `
有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣
. f% I, A2 }, t* ]
7 L: j1 S3 g1 o4 m3 R有意請PM詳談
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 03:46 發表   % W" W7 }! Z3 g% _) h
入不到校服區
. O3 X5 `; B7 q' A4 c2 t* i. |: W: L
有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣& c* E6 y. o2 i( r7 ~

6 E. a; f% j* F" x有意請PM詳談
( p+ }! s0 [0 O) A/ N' {" f2 d2 u

A* v0 |; z) Y3 ]2 J校服區都未必有人肯代買

有專門人士代買
8 i( L7 F: d6 B0 P, Z$$$$$∼∼∼∼∼

so what can i do.. i just have no guts

回復 3# seifuku 的帖子

where? who?

引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 09:49 發表   
5 k& l0 @3 A: U* Vwhere? who?
. b  v/ I0 a% y8 G: ]5 ~
在校服區内+ A9 v% Y7 o$ G; s

6 @5 @4 L) _3 }% R3 O3 R% l" `其實你想買咩校服?∼∼∼∼

要買邊間先?

豐昌順 沙田

實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...
. p! r3 |' f' `& j% N% [; M- C8 F+ K7 B) L6 S
自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!

Thanks for sharing

Thanks for sharing

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 10:48 發表   
+ S4 C% ]4 \/ B$ O7 w5 ?- Y實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...
9 e! N, A4 T- o" N. B" t+ ~/ j& ]+ X
自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!
, z9 d  w/ H* Y/ G. I$ F
每套三百,最少買三套,我可以幫手

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 15:00 發表   & y; W$ |( R6 b! w# Z  {

E  a) m+ I  I' H每套三百,最少買三套,我可以幫手
6 w$ }( }$ u* H, S( O# A+ `
7 E3 z) h8 q% D0 k3 ~- w嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 16:14 發表   
4 w- |, A6 @' M9 ?1 x8 v$ @, v) e1 O, j; Y# k9 ^  J. Q+ y

+ V7 u" Y! `5 D; M嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!
5 N* j" ~; q4 z: {4 Y* u2 p
' c  j0 H: F3 f# x. W賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 17:21 發表   
  B" E; `0 `9 ]0 p- W3 D: l1 {0 @' F! O

0 s' J; B3 g1 w5 U賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份
  N, K5 `7 ~2 T, F% ~3 J' A$ p
拍賣網果D真係貴到無朋友

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-7 21:57 發表   
7 S" \  @0 n. A1 W1 H1 A7 L  r/ s; I. _8 ?2 i! n7 H
拍賣網果D真係貴到無朋友
# n' {1 P" F; m* L  K) L8 `
- S6 \; Y) H* I9 N. C
但係人地真係有生意
+ C7 G! ~1 k5 U2 V4 _/ q# v( {據我所知,好多cd都幫襯佢地

無法  m4 ^1 f# Q! c
有幾多個敢自己買∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-10 12:47 發表   
7 n" D. T! n- a) d% e/ w; b6 z無法! i8 D2 x) l4 s3 H9 ^! p; Y
有幾多個敢自己買∼∼∼∼
3 F- W  X" j8 G! ~5 I; j9 ^
我~~~ (舉手)
誰料你為了他可這樣不雅

(認真) 樓主想買邊間校服先
6 N% |5 M- D+ J- S' r( F見同你有緣
2 \7 ^5 L& H) M8 Z$ S4 V唔收你錢陪你入舖買都得0 A0 I) L( Y; m2 T  U
但時間要就我
  b# I2 ^9 H0 U  O. `% k' T) Z3 [& b佢唔賣或無貨唔准問候我老母
$ p) S4 c+ P& U無膽就算數
誰料你為了他可這樣不雅

你入去話買×××咩碼2 p9 t2 L6 \' U5 O/ |- k
有就可能問你肥定瘦,快速答0 B2 A7 B+ C6 N6 V
不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走

引用:
原帖由 shithole 於 2013-8-10 19:00 發表   + D( h* g1 T0 `0 q( x
你入去話買×××咩碼
4 H& _% A. H2 @% {有就可能問你肥定瘦,快速答" C! t% k" V7 @; v
不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走
. L# K( {/ _& P+ ~: B. d) D' ]+ p1 }/ I0 @. }
跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著

最近訪問的版塊