嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐們請問金倫難買嗎?

姐姐們請問金倫難買嗎?

我有個女仔friend願意幫忙,但不是藍田聖保6學生可以買到嗎?+ l# B5 s3 Q* e. V5 I
Student ID needed? Thanks sis
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人買都無問題∼∼∼∼
+ H5 _7 S/ E% \4 E' @: Q/ A4 MStudent ID?1 \  z% A, M* D1 j
NO NEED~~~~~

一啲都唔難,我啲校服都係佢度買

唔該唒你地,頭先打去問過有無size佢話要到店先知,同埋聖保6佢地唔係專做
8 h' b) U5 n  l% j- D咁請問有無第2間有售呢? Just in case, thanks!!* U* d5 U, j) Y& {" A% Q  }
+ ^* R: [- g% ?: z6 n3 M

邊間st paul先?

請問佢地點分碼的?即係去買時要點講呢?

upper and lower style5 w8 p  C3 l1 V
upper 22, 23, 24, 25,26,27,28碼......
  P! ]4 F, p) f; X( U7 hlower 腰圍~~~~~

我幾鍾意勝象,都想去買
我愛女生,要做女生,女同女生。

有女仔朋友更容易
" Y  q5 f5 T, s& D7 H* T/ c度好呎碼就得

回復 1# yn_hazel 的帖子

聽講難到爆,話自用更加無可能。

引用:
原帖由 uniform 於 2013-8-12 20:21 發表   ' z  Z9 R6 x0 }
聽講難到爆,話自用更加無可能。
- x( A% S& c( S9 G6 x( X1 |! R0 d' A6 M5 S
我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次

難度... 見仁見智
- g5 F3 e5 G: t男仔大件技術差
. K/ q9 _! M$ c' f女仔細碼夠牙力
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 20:41 發表   
# P# A9 {7 H, F, e: m  k# l
$ B8 h  n6 Y' R# S* Z+ g2 P& {, D- l/ u1 _+ D0 H
我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次
: _& c( X' j" U6 H$ T我今年去過三次
7 B. I9 Q8 {1 r封窗一個月内同一間去過三次5 `! F! m" T, ~8 _
各分店共去過七次( O% ~% q# G% V! n
維記去過三次
1 ]+ V! h* p" ^! Y9 k: t1 g3 X長沙彎某店去過ニ次
" w* z. {6 E- A4 g' ]- p2 gT記去過三次
) M# E( Z' L3 N5 o1 s. X1 p: r還有∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 14:57 發表   
% P: J& K1 W1 l8 K; U% ?4 @/ Z邊間st paul先?
; T1 a- r) G% D7 M5 }8 j) g+ A- KLam Tin apple green one:)

就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
2 M. @6 U1 `. ~) H6 V1 J$ |3 G& z/ Z跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   % e9 B) \& @, A5 ~( |9 r  F# H. P+ ~: h
就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id+ ~% D# q! S1 L+ x
跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
; l' g4 `7 d5 g3 B
新發半年前應巳執了/ z* I. {6 S/ [% v3 o
比名米是但作個比距∼∼∼∼

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:24 發表   7 e' X' k/ R  R0 i8 R9 r8 S
7 y  N, t; t. ^
Lam Tin apple green one:)
2 Q) `% i0 p6 M' B, L4 E' B* z' Z1 N5 h/ C: C2 S& K( w" O
有得賣

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   ! C& ~( d2 J0 J, F6 _, f, J5 j
就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
, [# x& ~& Q. }3 V跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
2 x0 C7 _2 Z' \% g3 ?1 ]- v
: y3 D$ L8 V) A% Z8 g5 u' A半年前買新法?
- b1 Q. V& Y) d% O3 A可能佢要同間己經摺左既學校交代啦,呵呵

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-13 01:33 發表   2 a6 f4 ?/ c% W7 _* Q5 [) @
1 Y4 l5 t1 e+ E% g& W" ~
新發半年前應巳執了/ w7 Q4 u, Z+ m9 f* A0 G3 H
比名米是但作個比距∼∼∼∼
! Z0 x/ w5 H* m, H比左,佢真係對名的

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:17 發表   9 W3 S: Z8 r/ e1 k' B- }
+ o: [; I$ \3 J3 B4 C

; A1 C( F# s& |+ l2 a有得賣
! Y% [. |, G7 d" }, l' b9 Y唔該哂,揾日去。
# e% C1 t  k5 }+ U, |3 ]& H5 g" l5 C請問除左金倫外仲有邊間有?例如歐美?
- f9 S0 g6 i0 b; p6 P麻煩唒

最近訪問的版塊