嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

本人十分喜歡扮女孩子,想結交一些新朋友一起出街及交流心得  
5 M- S) p+ K+ Q& E$ O[email protected]
覺得好的就按一下感謝吧~~

你著開咩女仔衫?
  z5 A$ v. i& H! [2 H* m3 X我多數著校服裙~

any photo?

我都想

我都鍾意扮女仔~~add me2 `- v* B. m& J/ N; V
* F3 N  G0 I+ E* i3 k
[email protected]

淨係你cd既話得唔得,我都想有人陪吓

i want join and walk with you all....
! C/ Z# _  O9 f0 j2 Y# G0 T; jbut i not a cd,may i join

搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-29 20:36 發表 + d! `. b7 \, a
搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
5 t$ s) m  M  ]) V* R3 O. W, v0 v8 K3 f5 k0 a9 S: S) V+ N- c
我會 不過要搵過地方變身先得

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-29 21:29 發表   b2 S% R6 B; o. q. j2 m& L8 k0 U
. G( n5 X5 q$ D

0 v2 U" X. X) u; f% V% r我會 不過要搵過地方變身先得
4 Q6 Y5 }$ }5 g& j8 F9 C! {  K+ g( v  q
/ f. U2 g, P' Q* |. ^+ U( [1 K
我驚你出街嚇親人

可以add我∼大家交流一下

預埋我呀,[email protected],唔該。

你地出左街未呀,等埋我

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-8-5 12:36 發表   & t' v* g. r$ n4 s

6 a: o6 x7 @- i- o  K
  f2 i0 C/ ~3 v4 r' h/ M" Y$ w0 j* [9 R% [
我驚你出街嚇親人
" o! e2 X- q: h6 d% e

) l  p, A3 b0 N+ G7 F" x/ ygrilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好
2 _. Z1 E$ h0 s% V& E! G2 v睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 6 ~/ g4 ~7 w3 h/ L. U5 w) S# Q
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮
4 F! U0 M3 A$ F& y, X' ~著得唔好睇或者身材唔好 打撃姊妹自信心 你就好似一隻癲蟹咁用蟹鉗狹人咁* o& l* s: b7 T+ g
亦好似見到一個你心目中唔鍾意幾野想係呢個世界上永遠消失(如果你係地球公主的話: 不過你無可能係)( i% A& w9 X% p' |. K: k
對人對事你就係見到唔滿意就會出你既情、緒、發、動

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-1-12 19:16 發表   
$ o) U# e* m9 ?/ f/ k2 J6 D9 @* S0 \3 N) X5 g' D

4 Y7 B: }9 u+ p$ z( s; agrilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好   b$ h  [) Z' O! f
睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 1 D9 O3 p4 d! ~5 [0 @$ T' k
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮
& {  Q/ Y* d/ W  Q  B( }8 n著得唔好睇或者身材唔好 打 ...
# g" o, _1 D4 Y2 ~. n  a0 \

2 e" i( E! [- p, M1 @& [# L! F
8 E. V+ ~$ Z+ S# q佢不嬲都系咁嫁啦..!!
  X) Z9 p; u, [; O% [$ ]有時睇到都有d火..; P2 F! P- l3 S- w1 a
真系好想知道佢系點ga 樣囉..
4 |/ n0 x) S/ t* g: n& q旦可能佢講ga野 有可能系同更自己講囉

回復 14# 音樂家 的帖子

說得對!
* h" @6 q0 }8 T' C) R* o' C$ aCD呢個圈子已經唔係為外界所包容
6 S. l3 {8 f' I4 q5 g) j所以更需要我地大家圈內人更互相尊重同包容!
7 W" y+ `. X4 a: o: e( ]: x4 t7 ?5 Z7 |0 I: }9 y* r
加上CD始終唔係真正ge女人...' X) r' F  t. @4 [7 T# E
有不足是一定的了
* L2 x, q# G. T1 ^: h6 {' f4 B. y5 o4 C5 A
我的心裡...住著一個女孩子

我唔係想鬧佢 而係想佢諗吓人地(支持、感受同諒解)4 X% _6 K  \/ P6 J; K7 _; \/ I' C
唔好諗自已咁自私 呢個世界唔係得佢一個
" `# d- ]7 [" Z1 z* y7 ~一山還有一山高(人比人比死人) 希望明白呢個道理5 _0 s8 A5 j1 y" O9 v6 N& E( R

1 h% s* N3 s: S$ B8 _' f) ^4 f[ 本帖最後由 音樂家 於 2010-1-12 19:44 編輯 ]

我只係說出我想說的話
) m/ |: c, ^0 y' m) W9 T有不足既地方要改好出奇咩,我都好接受人地既批評* ~+ z6 {. [+ U7 p! q: U
我說話已經好仁慈,比起其他討論區,我至少一定留有餘地
; G) X0 T& }4 U/ B0 |4 g, g如果你地有咩唔滿意大可對我作出不是

我一個星期總有一晚CD出街行o下,而我女友又會著黑絲一齊陪我 ~

我著女裝- i% A6 W. m2 e1 V* j$ q
咁算唔算?

最近訪問的版塊