嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺% z2 ]" W5 Y; E
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。, v3 U8 K* J7 W+ I1 l
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,; s. d; G( m# Y# i4 {4 L
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。9 B+ [) V, t9 r5 v
昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
9 R$ c  L( Z3 I- ]8 O
5 [& d2 H. E8 s3 Y9 F[ 本帖最後由 kingphone 於 2018-12-9 02:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   
- z' x- T( ~5 U4 l% d近來每晚都著校來睡覺
9 M1 Y# Q8 C9 _# Q* [0 h( S0 K好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
0 \# ?6 M: i: w( [# x1 p) O" e著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,- o; [, z6 x% e2 [
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。) p6 h; E* a" x6 H9 p0 [
昨晚發夢竟然 ...
/ A3 `% h, \8 ?8 G' H: X" ^# r" B; C2 o, O7 Z3 {
著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   
) _, @# i! [3 w' x5 c打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
9 e4 j" r7 [$ R2 t" L有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   
* Z  @# {* I; p! Q( Y我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
1 ?/ z: G& E9 o/ C& I: M& i- {, I
/ H5 [0 x- F4 I3 A$ L6 S2 H: b3 }) r( u9 K8 d/ \
著,邊間多?
8 }8 D* V1 c7 b& p1 H' Q
我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引+ A' V' A* d$ ^* W6 ^# t
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好). N- n* A1 C! `& a8 F0 z9 [5 h: F
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。
. K% p' Q6 c4 s! F- s! @# r* \: ~2 o有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)
6 a- Z6 [1 Q4 D9 o8 N7 ?" l最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
8 E7 y* @5 x" x7 i1 W# `( ^$ d已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引+ S0 Q& z1 T% A7 I: V
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
+ |' D# ~/ k7 R1 m3 N& y質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   
( M( y( m3 u. Z3 i會唔會輪住著?
5 Y* s  E7 a4 t$ n9 j8 W過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表     g! }) j9 K8 o& W
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引; R' j9 V8 ]. K& F/ p
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
9 ~2 y. ]8 V; n6 X6 B% k
我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的/ E/ H8 l2 R# J
覺得自己舒服便可  r. o& H- ]% B$ K: O& b
睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   
' E+ v& i7 W7 j# P" ~1 K1 M搵到喜愛的
7 ~3 p" }* a# t: g( L5 r5 g覺得自己舒服便可
4 g+ E2 G- X# j' K( q* Y睡覺最重要是舒服
& C$ y; g: o8 y: q: u! H8 B無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   $ \% P9 l  x7 j9 Q0 f9 }/ r5 j
鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   
$ S5 B. \6 `2 {# t$ R7 ?% l4 C7 {! A9 [) k8 O% L- q. G% T& S
我比較喜歡著住瞓
5 {/ B, h$ S# j2 ]: [

/ m' U+ B- @1 `咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   
) ~1 v/ r7 `' N/ C
! V  `4 I6 I: C+ b% e
+ u$ M! V2 ^, y8 _5 @3 ]0 y- |9 k咁有冇著底裙?
- A3 X7 r0 e" e& o4 a沒有,我要體貼一啲