嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   3 r0 U5 `: d! g5 t$ y: `7 i
咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
1 C7 R  U2 `6 o, q4 f- E1 h2 i8 f  b& e, D! Y/ s( N* p: S, U/ B1 I. X

" L7 e4 Q2 z6 Q0 D( U! z+ q我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
: D& h4 b) u/ m" F金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   ! D1 ~4 @7 f2 q( q
有興趣想要個心口針~
6 [- `2 m! l3 ~; L3 A) A3 ^: q% i
4 f1 o( L$ d3 f9 s我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   9 H% x( G6 a# i' y4 A; }
# Z/ U) i5 G$ S# B1 K5 ]
! a  f9 P1 D3 @$ r; M6 R
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   , g0 t8 z: S4 {5 Z, A, {& j0 p
順便幫埋我睇吖
, _3 P( r6 B: s% I- y
- ?) m* v1 s! x3 g( R
好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   % M/ y' w( d- }# g% a, s. b
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
* k' B/ T) F* H- C6 D

" C: ^4 h9 `1 J$ a- }1 `如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   6 w$ z2 S: N& l" }+ L4 ^5 F
可以一睇??
! F& c4 u9 v% D% O
, v, M& \$ S2 }/ _# Y, ^3 d
你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   0 D" B6 _( k, X! s) j' o* |2 R
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
; }0 T, d4 ^1 M" p: Z6 D- W8 J8 y8 O3 w  y% B# V' X
) K. e: ^8 J! \
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   
2 n* g* e" |: q. G! j* F9 o8 K% q* ]9 X9 k4 ]/ k

! f# n: _7 n5 \% { ! w5 P  `* a# W% o' D7 g) Y3 Z2 }. d
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
6 p, F5 B0 Y# `/ v
( h  z* C, ?! ^' G9 o# m賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?0 J: P( q) V1 S) w9 s( f/ |
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   1 M4 J) w; u' H, v0 T* K
我唔可以PM我啲相?
+ b/ H8 {9 S8 F' J' y2 ^thx
9 `# Y, Z2 e' B' v" W" a& C
8 S7 _2 c' H; S" n# ?  ]( a/ p
已email你

最近訪問的版塊