嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女僕咖啡店 搵男扮大旺

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-2-25 22:25 發表   
2 e6 P: ?; u1 @: W, l  l香港人成日都話男女平等!話反歧視!其實心中都是不平等!歧視!香港人下多幾個世紀都一成不變啊!& ^- c9 o1 }5 r" u1 g/ L; }; A3 y8 o
唔知香港有冇反串女僕咖啡店呢?好想見識o下!唔知係邊呢?
2 [" Q4 Y6 t! Y4 Z2 \6 T2 T; J: i' N/ D, _8 V# U
# @9 Z2 G3 _9 D
=.=我都想知!!
( [  o/ \6 e4 ~* ^之前有D COSPLAY cafe 旦 沒哂!!..
3 P  Y5 O! O4 o. L* d; C1 u; s2 I9 H5 r. O& K' M5 k
偽娘 就未見過 -3-"" [5 d' Q0 b: F; Y$ R
+ w' c& z# K- j" \
如果有一天中左 6合o -_-有錢一定開xD" [迷聲:你發更夢?] -_-"

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果香港有就好啦!* e/ a. o5 |; p: n7 u& t
不過可能好多人唔接受

; [, k& j+ Y; Z- V
不知道台灣會不會有說& b1 \8 f  b! Z  B1 M2 n

* a& z0 L) R5 H- A! E9 \/ @

就算d人唔接受,起碼仲有我地呢班姊妹接受同支持!: j  h. r* N: R5 d

8 k1 P- I4 a, _
引用:
原帖由 blueblue00 於 2010-2-26 18:26 發表   
; K2 e$ i3 |3 n3 D$ s2 J如果香港有就好啦!/ B8 h$ j% a8 ?# v
不過可能好多人唔接受

車, 接受唔到咪唔好幫趁啦,' s0 l& {0 b" j) H* I3 g9 r
唔好又去邊道邊道投訴就好啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-2-25 23:01 發表   
. O4 _) _3 y$ P$ X7 K& K3 t3 m8 R- i3 O' t: N' B

, x# }9 T. b/ T  k; v5 b4 z. J0 z係呀,我呀媽見我d頭髮長少少都係咁叫我去剪!
/ N% k9 T5 l+ Y* ]; ^! Q
/ p' U, l" K8 G9 i% W
我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~
3 o' u2 G  Q4 U( {( Y/ n又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"* r0 Y0 O3 O7 d( x+ x
中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係佢地講晒~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-3-4 00:39 發表   
( d! A$ S) B+ g: U! g5 I* r3 O( v; ]' ~/ _2 I9 k8 Y
+ K5 h& Y. l8 w' _
我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~9 W# I! v; s9 r, h( J! W
又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~": z# u% n( ?+ o( K1 N" R
中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係 ...
& f6 g, f3 h1 k6 o- s  J

0 W- T7 k9 S% e, x( y4 Z你叫孔子剪頭髮先啦~"2 V6 J' y% r: u! x! K% ^
中國男人不嬲都長頭髮~
$ s0 n' {# \+ ~6 }講得好~!!!!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-6 15:16 發表   3 c2 Z  h  s7 A; X7 K
: u! W, H& E4 l+ ]; M
2 _. |) u4 y  H" d+ p& m; Y
你叫孔子剪頭髮先啦~"
* b. M+ B0 W8 y中國男人不嬲都長頭髮~- d$ I9 Z5 o. Q7 Y, N
講得好~!!!!
. N& @( N, ~( P  ]* g: V4 m/ d# t8 p簡真係精句呀!!!

最近訪問的版塊