嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
- C8 J$ K1 A' D/ H! U' b我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
, _1 T" p0 X* q5 V/ q/ D3 A男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
" i+ g, b8 q" e, t* z; d: p' }
嘩!
% g" g3 ]8 T* e; A: B  Pching你好利害吓喎.
; a' Q- _+ @9 H3 t有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   8 E- \' P" p, \' B
03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
2 C! h" }) S# P# N* }, r& N
我都好想呀!; h. d" i5 @- J# g8 \. i
不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   
" z/ h' U; S, _5 T如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
0 ?% _; [$ ~2 U
唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   2 s( T2 Z; y9 w: B0 y8 D$ [
+ S! @* L- M- D6 Y. }- v# o- |; X
我都好想呀!
8 M6 M1 ?. D# ]/ R不過真係唔夠膽囉!
% C# }8 h. w6 A3 T

: C( V$ A% |1 t! k1 ?! |而家唔會再扮學生出街啦# _+ a6 L* X8 `8 m, B! e4 T5 v
最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   ! S, k5 H% y; z- O
; K! s9 D$ C! k9 W
+ c6 o0 b8 G6 Y, B: I5 r5 y/ h
而家唔會再扮學生出街啦
# E  u8 N8 m6 G3 w  H最多出到街係公廁換女裝衫
- \1 _- s! V3 a  o: h  E入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   
# t1 ~: l8 \( K; {! S/ E
( X9 q, T" B% A1 F入男廁定女廁先?
6 y! V/ c) Q6 g$ L7 A: w# r, K9 \; c5 d- g3 a( d: v
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   
; j" A, v2 C3 K5 C. ~3 o  M9 n/ h9 I5 ~- g+ \2 [. o6 x# ~; e

0 J# i: A. s" }  z+ v男女都唔係
' q- S/ {$ z# j1 u# ?唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   
1 X) J- ^7 F* v" T! I我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
& Q" ~9 [* B5 i2 }

( Y3 H% ~! e, c$ B夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
9 ~% K( Q  P  L6 K我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
9 C4 X) T! K0 U3 U: n: Q% T男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
# W4 ~% A1 G5 Z9 Z* {3 F6 G4 L6 H5 [* B3 Y$ L7 c2 u1 p- ~
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
' R. g8 `6 |2 H( z, p; c8 o* A) S" ~% y  l+ f
; o! N  J7 A- k& z8 k
3 i2 j  a& T3 E3 R7 O! v# u& E
認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   " V  O- T3 U9 X& ~4 O

, l4 b  j  J9 \; [- T0 p1 z  \
& A9 F% J/ B5 C) i3 p0 U1 A( z夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
" d- J! q8 u4 k  ?- {1 W) r* b夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
( a7 u: J) o) ?: z# z( P
& B! W) |- w3 I- V: B* H' b/ I$ y9 ], S6 q1 Y
- w9 O, p; z9 ^5 R, ]
我有兩套婚紗4 f; G# X( c( i7 u
好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   
5 `6 t% C0 c. l$ U; q' m( Q
+ e$ q& ]9 C0 r% M. c, D3 x夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
7 k1 B2 Y; T9 X, b4 g3 p
/ Z* B1 J+ b8 u: M十點前校上面正常仲有學生未返屋企, \/ \* W. T3 c9 n. X1 Z
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意

最近訪問的版塊