嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   7 r# W" J2 `. b; C8 W
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
+ |% E7 _( C+ P) v$ |8 s. d: w7 n我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
5 }' X; {: q( n: s9 M# o  a
0 l% a$ f9 d4 ~1 T. I0 s
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   ; {# t6 n$ h; [3 H' o: d

' t( V5 ~; D/ r# Z3 _我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
( {3 o! Q) w/ w1 z有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
& m1 Y& z2 c- b+ u( N9 d# V4 C' F1 K; z- [. {+ O
# n! u5 S# a1 ^3 M1 i1 E

( Y- f3 ?+ D4 l% E$ l我分享一下我自己啦
2 m: C( u' E  f" G. {: _4 {' n4 Z其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
. P" m: z8 w+ K( _/ I- G著女裝其實係一個做返自己的感覺
, w( B. m9 g/ ?0 i" W亦因為我覺得我係一名女性) A+ J" k; |! t, b& {
我從來不享受使用自己的JJ
+ C+ z; `1 M) W7 e反而對被插入,細個係有極大幻想
& p) N" H$ R  n$ j: e! p" G- |* C& R/ w. j
到大左少少' M7 r4 d7 D1 k! L9 d/ M- j
有幾年係全天候女裝的) X3 B- {0 M3 T: y5 U5 t3 \1 s
亦有幸試到被插入的感覺! l% N' U7 t; i  L; r1 T- f
係high ,非常enjoyable,好滿足
/ r9 _6 o& f, S, `( R9 K" p亦完全滿足到我做返自己的感覺% }  A$ _6 z# \4 M$ N. [: N
3 Z2 I% W: ^& W1 ]! {) ^' b, F) u
" P& w7 P* w( ^' c" R: X. x

# R) R$ Q% F3 g% w
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   4 z; u  V8 H" g8 d+ f$ `: p" f! Q% X
只嘗過用假的去弄,感覺很好。
  k+ N9 D7 b8 H# A: j' Z8 w7 v% n9 q- ?不過很想試真的∼
: p9 j! z0 w% r8 o& T
/ i6 Z$ r& Y1 K
當冇真野的時候
$ W1 Q6 J( E# \/ p+ s$ i9 q我都會用假的
' u) N) R2 r/ k' R! V  V
, ^; l& k% y5 }& w/ y
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
! O3 f: n% }. r+ {  C其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
  X/ }0 }6 Q& `2 P3 f
4 N: x* ]2 i  _
我唔覺得會有呢個問題5 x: K. f5 z( ^8 E; c/ W4 A
至少我到現在都唔會有呢個問題
3 b) o/ w9 |. D8 B/ y) R+ ^2 |
# r+ u. |8 K5 Z
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   & J3 }! B/ H3 L/ l; Q$ e. c: }! D6 g1 l

7 I1 h* L+ t7 v4 i$ f估計看粗度和進行時間吧?- Q, S  U3 P; Z% {+ @3 p/ R! }4 f
粗的話會把後面擴張∼
, y, t" u$ V1 f

( q7 Z/ n$ P# }3 A# d- P
, W1 l# O1 z2 R2 [5 u都唔係的6 f6 y: E9 [( \, I$ A) ]
雖然講唔上好專業, H5 {, z5 d& I
但粗大的長時間的也試不少
* n; P7 _- R* R. e至少我到現在都唔會有呢個問題
8 @. N1 s3 |4 w: `$ x: R: }1 O( m(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
6 }! V. K" a: H, w2 A( ^  e
- ~9 M5 i; V* w" ^+ w7 M* N" N
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   # [. J* n, d0 `

1 W; G& u. q+ {+ |- Y$ F; p6 R4 r

3 @6 Y6 @3 l$ s3 T0 W$ I: F1 b) |: K4 x& q8 b
我分享一下我自己啦
+ m8 d& Z( B6 Q" Y) z& N其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
2 X) X9 |0 X) T8 l7 z8 I2 O著女裝其實係一個做返自己的感覺
! |- d2 K9 ~* m* m' J' {1 Z; G0 E4 l亦因為我覺得我係一名女性
; K: m2 t+ V$ V$ Z我從來不享受使用自己的JJ# k' b, ~: }' c( R# b1 p
反而對被插入,細個係有極大幻想6 W7 h! C$ s0 A: E  }

4 t+ k5 N4 A4 R  z到大左少少' D" w# r' x, q6 @% U/ m" C
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
7 C  _; E4 m  p' L" s. W( G: `" V* J
0 E  C4 X  t' e& s1 f- L; B
3 U+ r, b$ ?( k/ z' T& L& n3 `- F3 E

$ G+ J- L1 o1 |0 l我分享一下我自己啦
( r4 k9 R, A. a% J其實心理上,我真心覺得自己係一名女性. L. J# G2 U  w+ K3 W- X7 E, k
著女裝其實係一個做返自己的感覺
7 @8 B* Y1 q$ S: w亦因為我覺得我係一名女性
& C5 I) ]; s/ c+ f1 a- H# F/ U, Z) h我從來不享受使用自己的JJ
! D6 F5 a+ r+ D' }4 g0 x反而對被插入,細個係有極大幻想
1 X) U+ x4 n8 Q& J, ]9 s+ S7 a9 u& F  u
到大左少少* K. ^/ Y: T! M$ h
有幾 ...
" A# ~1 h2 p: r# q" T8 a$ S+ T
愈講愈想試

我試過用假撚插自己/ j+ ~* F& e7 j0 B; s
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   
* c% s- l& U, O9 y我試過用假撚插自己
' ]0 Y  Y; n, G無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過8 ~$ M5 L3 m* s/ |% Q
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
/ B9 p/ Z6 Y  A- P用過假的,真的沒試過7 E* T$ P5 y' V& O0 ?
頂到前列腺就會舒服
9 C0 f: s; q1 G6 e* }+ @
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
# k+ t6 ]3 s6 p* R1 y8 G* K1 a% x2 p當初我都唔敢試,痛到插唔入% q7 V/ U) \! p
而家越玩越舒服
9 ?6 R$ _* m9 M7 v. o' L其實後面無咁易插鬆
1 D' N- Y  n8 S9 U' I除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   ( I* a& Y% `4 w. e0 u- p. R
0 S5 G3 }+ b) l7 O) d0 G
好想試下被插同被口爆係點♡
2 J# @8 L3 b( @7 \7 v; Q( F我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   2 Y5 ?2 d* y7 B  B
我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
- y. D. ^/ A! S7 n8 [% T- k

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
$ v" E! Q4 A4 Z- ~% e/ N' {# ?  w0 j但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel