嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[泳衣調查]

[泳衣調查]

廠商告知.... ) P9 y$ [: W4 J3 U

& O4 N# F9 k( c$ D, _有一批純白色bikini 可以用優惠價賣畀大家- D) u, ^  T6 \/ B( h% p( P
但我想知道唔知大家有冇興趣呢?
/ ~! n8 k* o+ z- r2 K
$ c5 }4 l" i2 S' U價錢約: $50 (不含郵費)
$ j$ M/ W5 s, k呢批貨本身係出口歐洲, 淘寶貨冇得同佢鬥(質料)
: ~2 g7 }3 t* P, G2 l" S% U
: N2 b+ {9 J$ G) \) L* k5 h希望可以盡快得到大家表示...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果真係50左右
/ M$ Z$ o1 V/ X9 x; a# @& ~我就真係相當有興趣
2 r4 b" M$ m1 `/ f# @$ o, @" L, A% L4 w
問題係,郵費點計先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-5 00:26 發表   7 j& C5 N6 _# D) N( N/ j- P
如果真係50左右! W) g/ R' D4 e$ l0 w
我就真係相當有興趣" k$ a0 W3 C- V: ?; F8 b; c- P- c

6 _2 H8 a5 L  W; r6 y9 P  Y問題係,郵費點計先
3 c  Q- ?, x0 x5 [大約$10到啦....

除左比堅尼之外仲有冇第二款?
+ V9 \! P3 N5 W3 b有冇相?

真係50$既話我都想要

有無相參考?唔該

多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?

hv photo see see sin?

有冇一件頭架?$ t* \: h6 ?) W3 h! V/ Y
我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到

引用:
原帖由 ☆↗天使娜↘★ 於 2010-5-5 21:38 發表   
1 O. u' v" C3 i9 }; a% W6 ~: _0 f6 q有冇一件頭架?
& y  k$ H& |5 }; e. |2 k我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到
# M( j( v3 l; B$ y0 s! m暫時未有, 要等下廠商有冇貨尾至知+ K' g( m  ~6 T+ y% ]5 Q* m, ^
(因為d 貨本身唔會內銷, 只出口歐洲)

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-5 20:42 發表   : a# {2 c: r! `1 p9 X( y/ t, S0 O
多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?  
1 z9 F# Z  g5 ?8 d係呀.... 1 y5 i- C9 [! p4 l1 k
相呢... 因為我日日要返工... 好夜至返...
7 k; |9 E8 O+ h3 \- K( V屋企又有人喎... 所以好難搵到時間影
3 C9 m5 @; [6 U1 _) F- o8 s
$ R7 X' J1 Q, Q個款就係一般biniki.... 但就係純白色.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-5 08:47 發表   
1 [; ^# P' z* h+ k1 }5 d" r除左比堅尼之外仲有冇第二款?& w$ d; K5 K# A; k
有冇相?
/ u6 h- w& t8 J0 h& A* T
請留意cd買賣中心

我不夠胆在沙灘或泳池著............
mandy

面交可以嗎??

期待相片中……

有相好d, 仲有係咩size

what size ?i am interested

咁依家即係搞成點
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-27 01:12 發表   
! `9 b: C8 O; F* [; G2 A+ s9 ~咁依家即係搞成點
( D0 j6 P* V$ ~8 L1 |

9 S, n) f9 C  j2 U$ D) f) _! I有興趣人士太少... 廠家唔肯平賣畀我....
  Q" \$ H! `% H: K我只可以賣我多出既少量(1~2套) BINIKI....
8 N) R( P, q, Y3 j( P7 L0 W詳請請留意CD買賣區...

引用:
原帖由 asdpk852 於 2010-5-5 09:22 發表   ( V9 A. ]# J: e+ u& j$ [
真係50$既話我都想要
7 _* Q% i1 v- D9 v
, ^$ C7 G9 Q; F
吳怪得百幾蚊刀要睇住駛la
9 u1 q/ Y( i( J& J* g1 Hbtw幾時著俾禾地睇ar! [1 T- y3 V% b! U% A4 E
- ^9 h: ^! x3 ^/ U