嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
. B8 ?) }* q, P: b租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
  ~: X8 R" ~( k$ X: G
  s* o0 t3 x9 O+ k9 z
吾知,大家身材( u$ L$ }" @, T8 R  S# @" ?
日不是,差不多
( e" h) c, O) U1 h+ S5 w" ~. T) F2 r1 {8 F
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊
0 o* h, a: `) ]/ V% \& u) Y; j+ t6 P人生實在有需要取捨的時候
! q* c: _5 h( b4 V如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   5 T5 I* K8 ]" T$ L' G6 Z4 W2 `
女女應該吾知, cd 的生活 ?
1 M$ e% y" t/ y+ s7 I$ o( V" S& v
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   3 n% _! R) B: P( d1 {& e( D3 A
享受下二人世界先。
/ l. v; ?8 J; u' l" i" j6 I' U* K一有機會你就會跌番落.......
  A) J- c& r( O; N, Y. q2 c
4 U# I: A5 [* g
' A, p- l& S: ^8 s. C有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,9 W) \0 ^2 W$ o8 C
之後,同另一個結婚以為完了。$ ~) ~% E9 C; X# U$ R9 z
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。. V3 ?3 o/ @. o4 V3 _8 u4 C
跟住生小朋友,又以為過去啦。
* X, q5 l/ O6 ^6 J' j3 v但 ...
( C, D+ F0 E, [7 K' g! d$ }% `  [5 Y. h& ^& d/ |9 V
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   $ f* o9 C  b* Y3 ~& T2 D
你可以同女朋友說下
4 i7 r; |1 g8 ?2 B, [但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
9 ]4 a* O; N1 N7 r( A我一開始就係話玩玩下變裝出街: A: ~$ I8 M. y$ c
之後她就接受了
2 J7 ^* E4 X  g  @5 @) T1 }6 R( w- Z' u' I8 l- d
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   3 m6 P# V# m2 e( j  k0 s: O
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
/ b8 c7 t  o0 ~$ g+ |" V+ [

) `# m8 U. G& c2 o1 Q女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   + c0 {! Y" m9 Z/ ?
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節9 {& ~" G9 B3 i* e5 M4 u
搵個機會白天出街吧
; d' N9 p6 b+ ~/ j( G* u遲下結埋婚既話就更難了! H5 Z9 f# l/ n4 B+ W$ S6 b' Z
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
( r/ r( m# |( R! V6 T( o" \
1 A! R* L/ U& H" z& @/ }, r  I# C
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   
! o) l' n2 g* w4 r9 k應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
) W  f. ~8 O1 j- l3 A. }( [. c! @% j; a& P
警告,都要玩. t1 l! m  T8 a1 l
  [7 j, f& W5 D" f
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
$ l. E# Z( Q. P0 u$ h" h4 e試下講下笑咁同佢講出嚟?
8 V) ?/ _- @8 h) Z* o- I8 p: l6 h
* g' }7 ?- P# ^/ w
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
# v5 Y6 H: t1 ~6 ]4 q應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   & f9 C8 I5 {+ N9 M+ o

7 [6 C6 A* K7 g$ S. w1 U2 u% k! h2 k3 {
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊/ t- L9 [# ?" n) w2 r) D
應該冇希望
! M1 m  r6 l- C" F- N, l' ~) E. g0 `) V9 Q, E
最近,有物咁的節目?! M+ K( i+ m! [, [  H
6 V5 i- ~% G* b" _
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
6 B3 Z$ o4 Z- }6 w2 V" ~1 X% H% R$ g& N* E5 N

3 W1 B) P7 f4 i( \' V7 I女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊2 g* _/ p0 X6 ?2 t+ ?
應該冇希望
! ?! F" R0 E  R7 g
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   % n. ~. p; ]- C% k* _$ B

! o+ f+ |6 ]5 W2 U" D& A妳都犀利,隱藏得咁好
9 G5 P/ o4 a/ X1 n6 p6 K/ e6 m% m6 x6 P+ ]! ?) h6 b
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
, R5 c& T1 i* L* @
( p7 H. ]% C9 J
% R4 F7 h: ]6 Q& ~之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
5 D( A, U* L4 C! S" S; g! p! R) ^$ E6 @- h
好多這樣的姊姊,: d# p& E. G0 Z: D
有相同的經驗。/ {4 u* R  e$ X+ [
' a, x7 F, n9 t7 `
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd