嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   " [% _' G" X7 q
: ?4 `% B5 e1 y4 j
唔知呀!9 G9 }+ Q6 ^* [2 N6 o/ x* I' ?
一向都係咁樣洗.
8 a* @3 W. }& G  T. i. ~( X9 L* g, D6 c$ b3 t2 V
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   9 D: ?" s; [9 F& E9 P1 S' M$ ?
旗袍要傳統的那種才有感覺
- C. c* P; O, e6 V; e7 A2 }

+ G' ?! ?7 A- r$ U+ n- }% {! ^即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
$ D6 j1 Y9 y" u- [& W" v5 C6 b
8 S6 O! I5 O% N4 X/ C: f
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   / L! n* X5 Z  g# p; u& L9 k
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!# m: T. F$ R7 l1 Z2 E3 b. U
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
6 h' f2 r  n  K6 X+ s3 o你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
" W& p4 |# q% B1 e! ~* [- R
6 z' h! M4 ~4 l$ ^) m
2 p2 \% _- G, x  b2 _  Y
真係好hi呀!

我也會這樣做!!$ K% e$ |, D5 v# B
可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
1 \9 j" z) S* X8 w你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片) H" o; b+ n+ ~! N* v$ N  B5 ?* Q
( I& j( ?5 t9 d  a" T! i
$ W* t7 @: i; }8 q0 D8 N7 z9 X人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
. c; B7 R4 ]  Q% w3 L
6 g$ J7 t1 A# W5 M套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
: d" H( |) Z) M8 t6 q& _' h. j不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
4 n) C2 c1 ~3 r" V+ u8 W- A6 A我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
% a& D* U( ~+ D0 m% z
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   $ P' ^; \( r, x5 d9 O9 @
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
6 }" ^& t" v% ~1 ]2 F3 N. z
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服" j: ~1 r. X8 F# _7 x+ y
我會日日都射
2 L1 L! Y! k% f但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
  [: A1 H/ K" O' h3 W/ {2 J著埋女同學的白襪就超爽
7 F0 O4 o- y: T/ _; `7 q; W+ r7 D3 z4 p3 Z/ [! K- i0 |
我鐘意校服咋~~~

最近訪問的版塊