嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   
# i2 h! E" ~7 I; Q$ @有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?
* K1 a4 I; D3 {% x( T# x% g& @3 U. k4 [& O& C3 d
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   0 J/ \# ~  P& K  [+ w
條女肯著我就唔洗自己著啦
4 K, A$ K0 X4 s( e' }( c
8 f& G" t. p' _2 P" @
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機- \- x& l9 h6 P6 a4 g

0 ^. S- i  ?5 I$ P' \1 x3 }) A佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   4 a/ p0 }1 L5 O% u9 m" _* p7 }

6 d" @% k3 Y! W7 G
& D/ z- K& `7 H! M$ F( x: N妳講出了事實,讚.
) e5 |. ~" }3 b以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   ! M4 {- \9 a" R4 _1 X* D
你在英國生活?
2 H9 l; T. N2 V# y+ ~( U# M8 s. ?* R4 ?
係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
- v  i2 k( S: ]. `# R我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機' r* S) K: Q- h0 ]9 {6 R
- A( \1 Z- P3 e& v! d% A8 ^5 X
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
' o) i8 m8 @/ I) ^9 P

# [( q, d& h$ _; K/ k' B6 v4 m5 R& [) m" J. G7 i; T. b( @
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   5 v! Q6 Z9 I1 I% s" T( F

: |$ U9 L* \5 M$ N& _& T7 z
0 T6 ]+ U, X% d" X7 d3 o2 C/ @; G' b, G% |! N7 b. V7 R
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
0 p+ l$ ]: X& f/ g7 W  ?4 m
2 v* [1 w' ]: [7 V+ D% ^/ q( H
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....1 Z5 Q. S  k8 V' `+ |1 G  m6 x3 w
3 o" F9 g4 E. [: }3 m
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!
2 K. P1 g. \5 u2 g! o$ S
3 M! g& f3 v1 n因為一般絲襪褲中間有條車線,  P+ z( A3 g) q
會界到重要部位,男女都會痕!
0 w1 e$ N: ]/ F3 K" N0 }6 v
% T9 _" u8 g$ G# r% g; V2 w8 E你地網上見到直穿果D絲襪,
% U4 v- R' b  F9 Z0 g通常都係廣告造型照,
5 P0 P9 Y+ ]4 d7 u' x4 w' a而且對絲襪都係有綿檔!- m, C4 V6 s6 X, |

# d& r! p0 i% i喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子," U- v0 ~+ v! L, N9 |7 \- a" n9 T* }
日本野都未必有,試問,& v0 u; K0 k" z! H5 j
香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...( d3 l& t- S9 {3 X. ~# i2 b

8 F% |, ?+ F1 X6 p我薯緊,直穿& n8 F- I% }; M. t8 n

5 O  E2 E3 H$ Y- M+ ~[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   2 ?4 H" L' Z, M% q# z) G. H2 v
3 D. C( l5 l3 T

1 }) M* B  H' m8 r! mdont think HK girl will.
: A+ K1 Z+ s$ J" R% t4 O8 G" j/ z5 D7 F4 N' ^
我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦1 N, ]6 N; W0 V+ r/ F1 Z4 d( B' T

首先我要有女伴

冇女伴,但我

最近訪問的版塊