嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀+ f* J- \7 h+ X5 M: a

" A0 X9 l/ x$ i: b# a& S不過會唔會book唔到房?+ N2 v6 O5 F7 h8 L! Q8 S. M# |

" {, v4 l, M! G; |$ [又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
) F# y' X" k: u  P& j% d- U! c+ J$ d8 d& d8 z
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
' g2 ^  @/ ?8 K6 \" r  g7 [6 J歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
  I. _3 }$ w9 g& S8 T$ D黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費) 1 T8 b0 \; ]+ y
貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   
6 q7 v" Z7 [$ ?3 f0 t7 d原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
* [; `& `% m+ Y) u) L
8 f9 c: m* n2 ]1 b/ W; v: g午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) ' \9 @! b: O4 D# F7 N4 j
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
; x2 U6 ~* B2 ]0 J
最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
8 J0 `8 L& D4 `6 c不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
* L! `9 V& E# Z& r% g1 k  u* f( L! \
" k6 z/ N, [9 p" @. f( T係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...: M4 y" C& ^& e! c- P, L% F4 o+ U& k
最緊要平d ma~9 m& J" Y9 f3 \2 s* [

7 ?" Y, m1 q. l; G出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講
% h# a' X0 H* k/ c1 W% |$ j0 i' O: {8 i3 L6 `* ?) j
好遠/ ~+ ^  {0 K. A1 U' G3 }( Y1 u
* V# I( }# W+ Z* b+ h
我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~
1 D5 n% c6 c3 g7 k但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ % ]4 G# {! ^+ ?# g* ?
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀
$ F/ F2 O1 D. d0 b唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   4 X3 z* b( K. t8 E
我都想黎呀 幾時開PM我呀
& S  A/ N* @: H唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
" J, s) b  @6 i4 i! Y6 [, e% u: k9 N4 [; t3 x* x  o% Z2 C
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩 - ]  U- V; ~4 M0 G1 Q# r

* _. |" w2 ]5 z- c# k3 O[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-10 15:01 編輯 ]

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   / [- W4 X  x* c2 l+ O

1 C  k; ^8 o3 e5 H, p
, T/ B1 p/ y. R( w, ?BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
0 n' _6 f- N5 k5 |* a0 q4 u0 B

K$ D9 E; L: r. f6 z* l. P
' ?  D$ b! [- i- U' }: g你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
9 |% @. {* S) J你想幾時先
, Y! L) J: b7 \2 G! I- o# \/ k

$ ]1 v, K4 {* D3 B我就想29號晚或者30號/ R; I: ]/ ?$ W* U5 e0 E

0 m0 l8 E+ o  `. z+ F; o& O唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
! t9 }0 D) {% P: e, Cis it possible 27/28?
; _" d; S8 N; ~# ~9 C4 E: ]' J$ n8 y2 K2 M. ?! N" E9 u4 p
如果可以我想28號  V( ~  [1 I7 b2 Y& e) T
  v! A4 |2 ^4 N
那天我可以化好妝出現

最近訪問的版塊