嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

日式浴衣

日式浴衣

有無人買過日式浴衣, 幾靚咁 6 N& x: p: _3 A4 _' q& g! t! V) }8 ~5 X

N) T4 F% @7 z# H3 T: C2 V0 X3 \) ]4 s; i* @/ d# i/ o

& }0 t) [' B3 j! l( v% j  c9 `! p! v/ m, j7 b; m0 L
4 ]7 b9 l# q6 h5 y
9 t( z. S$ [$ f) }6 i3 `8 c, @
- r  I% o+ }6 T9 _- p; Y

: W1 Y  M) n2 @& [3 w3 `
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係靚, 但收同着都麻煩, 以前uniquo 都有得賣, 依家只知apita 有

都要著得起先得/ .\

件3好令呀..
1 Q5 p1 G0 ]9 f" y7 o9 M但個頭洗5洗咁誇-,-

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-19 21:10 發表   # D6 f" F0 i, q4 U/ g( W
件3好令呀... x+ |/ N  y# D$ ]# W
但個頭洗5洗咁誇-,-
( p: f% D5 [" ?

6 y0 q0 {1 h6 o8 v* \% j. C啲雀會唔會係到生蛋呢可
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

好靚啵,唔知幾$一套呢?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-19 19:17 發表   9 \$ _1 i  P2 ~
都要著得起先得/ .\
5 n8 k- c( I- e& t: k

( I/ Y4 I2 m/ M: r. s照計唔洗咩靚身材, 化妝靚啲, 最好盤起啲頭髮, 普通假髮有啲難度

我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!

引用:
原帖由 1980718 於 2010-7-19 23:24 發表   0 k4 B( @( i- D/ v
喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!
& g( w' o  y1 L3 Z
冇咁誇呀.香港崇日仲多喎

我都有3套...& A! m% E- F* s/ m' t9 B0 Y
當然冇佢果d 咁靚... 佢果d 係好貴架...! d6 p; ?/ S( I/ T7 O
我果d 平d, 但都要 > 400 一套

回復 1# iamonheel 的帖子

這個好似是和服....似d呢....

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-7-19 22:31 發表   2 |) k  ?) Y4 w1 N, {
我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
0 U" H# @2 \, E
我要睇我要睇7 N0 P2 A! v1 D/ G1 l! U9 L
快d post上黎

引用:
原帖由 李慧儀 於 2010-7-20 04:12 發表   
' e) N; o/ D0 Z8 q# A2 W/ z0 v這個好似是和服....似d呢....
+ ^3 v/ ?; s5 [, D, S
# A: }& o5 c# U! @0 ?呢啲叫浴衣, 漢字叫夕張, 發音yukata, 屬"便服", 一件過, 依家變成fashion.6 k% T" ^' Q! T' P/ T+ u3 c; t
和服 kimono 複雜好多, 好多層, 貴好多好多

性感美丽漂亮,不错的画面。

同和服冇咩分別% T) V6 [7 [& c
都係難著架啦

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-20 04:15 發表   , v: N4 Y. x3 {0 h7 I8 p

/ t# _6 Q! b, x我要睇我要睇
4 u$ k. \. t9 o0 U$ j/ Y2 c: `快d post上黎
: V' f7 J" O! X0 w

6 C: @, [1 L% V7 a/ \9 S我從來都唔自拍的. 借網上圖片可以嗎?, u3 R+ h  m' _! I. G& Y. X, V

. E$ R& H  `2 \* i9 h) O0 q% b0 V+ B( p+ k2 i
; A& Y) t% }1 k, @9 T2 @- D
頭飾當年我無買到, 用左自己買落o既一個類似以下o既 bonnet (黑色)- M& Z0 P$ }& \9 @+ D1 p% a

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-20 10:38 發表   . X! E! D+ s2 I5 N* ?4 ~! l: [" x
同和服冇咩分別* A# t% X) b. _, O2 q& D& p
都係難著架啦
6 h# F! w8 g0 O6 U- b
0 y! t! p$ T) R6 ^
其實唔難著. 著件大衫再用個腰封固定佢有幾難?. ~4 A) F- O& H3 \

7 V( G( u# E" x% }" n% ~0 k和服就真係難著.

好似好正...but冇人出街咁著

好靚丫=].....

最近訪問的版塊