嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾# G0 e2 y# _& J/ l! A. v$ _2 I
仲有呢個世界真係細
) f+ j# ], b# Z露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   $ b  L2 ]* ], F# K) y
到底係咩飯局?
4 ?. i: Y8 f& [  K呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
* b: e, c& s! Y" ~
7 v. [. }5 o# r7 N0 I不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   
2 B0 O8 U  s, o3 p" O$ z0 F, S6 R* `% b6 d& e, c9 f% R
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
) p3 _- z7 R; W+ L
- ?6 q* A% W) _$ m不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
% P4 X) L. \* K5 G1 \# C
你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   
' N  r( g7 b" b( C估唔到大家咁好傾/ g/ [; q3 A6 M6 p3 M0 n
仲有呢個世界真係細
  U2 [& \/ R/ H% y/ b露姬真係強,以後真的要多多指教了
  V4 @2 l8 N! [" l8 A
露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   4 v* A) D# p2 L( R# G$ J/ k+ z
嗯?心儀,那天誰是你??
1 l$ e3 P% ?* K5 K
@@?( S, Y- C4 z& s# P7 d% \3 X
芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。 " L* R' U6 E. z2 m. X4 R8 a1 m

& ]; h1 W9 v6 I( I  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   : e9 d- o; b2 f, t: @
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
, a) T% E% L2 K. w9 I) V% h& I* }5 R無提及過亦都無18+既野...+ N. {2 @1 Q: b  u: _4 ~0 N  i/ g( z
芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀1 J' w, r9 S% i
3月5日# F! r6 m6 \6 a3 W' D1 K( U
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   
/ P' E. ~, i) G心儀! \! K8 \: W! F% _' m# k
3月5日
3 H" d& j+ \' F1 z6 h# n/ t個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
. _" ]% a; g+ r8 r/ ~1 l) U8 q! z笨笨的>>> " t4 R/ y3 z2 {  I! X* T/ `
唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~- l# l) I. D& ?7 g) l8 S
我都好開心~
' j1 j( ^* b5 d& Y
! D  I- i4 y2 D  s7 K: l; q別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""  H6 V& x/ e) _; ~1 H. P
大家交流交流/ [/ _; p: \8 _/ Y4 o

8 J0 ~  Y! w, X1 Z3 f. w, j7 L7 Zsuki都係-3-''''你仲強.....4 d/ S( f. B/ D
我都冇膽出街....
- q& _3 q% }" ?, e/ x7 a  c0 k) A- a- [8 e9 y
下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   , D7 q, T% o5 e# J
好傾就好啦~
5 o; q" G  l: T2 [" A1 V我都好開心~
+ n" W& ~& j0 T8 `5 X& ^; U& G; q! ~8 H4 R+ j* |
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""6 ]! c. A0 r' M
大家交流交流
0 I. g( o' p$ N0 ]" j( e) s, e# \+ G$ r5 O6 i+ l
suki都係-3-''''你仲強.....
0 R- A* q5 ]) }6 L4 T* s我都冇膽出街....# x" V9 g- y7 _7 u  ?* ~9 L

$ ]/ ^& c. B* \% |+ M  B下次再約出來啦~!
* i5 T# R/ \  I* o
以你既身型同化妝技術1 q2 `6 {0 k( t. A
唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

& K; _7 a7 r5 h) _( C3 D
那是幻覺!0 ?) ^9 }6 d* M9 q! V7 S' |
你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?