嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

CD 前禁食或少食嘢

當你哋知道可以長時間 CD 前, 會唔會禁食或少食,
1 z  b& Z% a3 d+ n! }$ f+ L* h6 A7 N8 m
我就多數星期六晚, 屋企無人, 星期六下午就食好少嘢,
% L% U0 D$ \  d9 e* @6 O* p7 V2 q  h: E/ W% Z. {
等肚腩收番晒, 著得落啲貼身衫, 我7,8小時唔食嘢, 肚腩同腰差 3 吋有多
7 |" o8 W+ `% L1 _8 s0 {! V; ^: M& f0 i5 K4 W
我知啲 model 好多係咁, 唔係條腰邊有咁靚, 啲 body builder 比賽 就拾幾廿個鐘唔飲水. Q" h% E3 y( a3 Q& G# ^. q4 d8 h
2 @! m9 T; Z# C, C
如果要影露身材嘅相, 就一至兩天唔著底褲, 避免見到啲橡根痕
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你小心餓暈啊!
" z& P. b( t& ^2 p+ F你幾多腰呢?

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表   # {$ p. A; s- V) s# Q
你小心餓暈啊!
& f1 m, _& X8 n你幾多腰呢?
6 N1 i+ D* K+ e0 P* v

5 A. R" j5 n; ]+ R有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
- r1 Y* y0 e' S3 p5 X, f0 v3 D
: U% a# e. N4 L. a4 G& _8 M其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 % W* x$ e; T) E! o$ j; F
0 U9 ?. Z2 T$ `
年多前, 我腰圍試過 35 有多, 現在 32 到
4 |# c9 [0 a# C) d
, Y  G* r: h! D7 j. o: w[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-13 12:33 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:30 發表   
1 @* Y2 k! K! k, @/ Y' s. d* `$ }8 s6 X
/ j/ H$ ?6 {0 x
有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
- y: d8 p0 b/ Q7 z: h& J
- {- d1 m4 ^& l0 i. z8 `: M其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ...
! C! p8 f$ R4 s( g
0 o3 J. S& I9 }8 U晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
! }7 Q$ o+ B$ ^! j9 m. T& u% k8 \32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐" q- K* \. ^! j/ ~- L
我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:43 發表   . m# z7 D: Z0 @0 S2 m

0 E' x2 z" s4 X* B3 m6 O1 X& |8 v/ Y6 ]- s
晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
4 M0 a' S8 G2 f* W% g" Y! {32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐
, S# u# N: n& W( U4 O8 p我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....肥
5 X$ I; p$ n' \- F
/ g( d! z9 |5 `4 I9 i8 C26-7 , 我廿歲時都試過

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:46 發表   
$ ~" r9 X, C% r' A: q) f
  }' Y5 F* \: k3 a( g2 c
; ?' k+ ]( q$ O1 _  [# _' ?" D26-7 , 我廿歲時都試過
0 f8 Z( A% ~& S3 X8 r 太瘦喇,男仔!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   
7 F. B% B  L" X- `) _
: w) h% K: s* j, p. q% a9 s2 ` 太瘦喇,男仔!
$ }7 B4 Y; i' Y
3 ?+ @: J; k, o8 G
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.

修腰是好,但小心暈倒哦.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   
. X5 I: c/ V$ B3 P+ q6 L% R+ D) P9 r1 g) U
太瘦喇,男仔!
8 D  L# O3 f! g0 P  F; L我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-13 17:20 發表   , t5 t" ]0 Y9 P9 J0 n

+ [4 L3 W, H! L" K. n/ m+ }# g我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!
+ C) d! G. R  L& ~: _& ^$ \
你......仲瘦過我?; U8 q8 q1 u, w  @
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:58 發表   
4 N- z9 h7 r. b& I5 o1 a8 L! ?% u
& T8 _6 z& e1 f4 g% ^1 O$ ~/ p6 n5 ]1 O% J, v
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.
9 @. w8 _8 ]% d0 i8 a% e& [果邊d奶真係好平 . ?/ K# {- j, O+ s5 l  [" Z9 F# [$ }! M
係呢,你去邊度讀書架?

甘都要看磅數ge.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

我腰圍30...都覺得肥.....幾時可以減返28腰

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-13 18:14 發表   
, I* ~: F% j' i" B甘都要看磅數ge.....
+ ~3 y& Q9 r& Y- c
115-118 就黎120

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:45 發表   ; h, N5 r. ]4 I$ ]9 J) N

& o3 s# ~( Y" b: K果邊d奶真係好平 % t* w9 C: z+ ~8 t( G! u. H4 F
係呢,你去邊度讀書架?
" N9 G8 U( s9 C: B3 Q1 R1 c* Z
+ W3 Y- W) M  Z4 U: `! @6 v
澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 21:41 發表   
4 Q* s" v! `# v  q4 H% @
  D. b1 _' D  \0 H- i( X
6 K1 M' `0 t. m7 w' }澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....
7 r  g+ n7 d) Y. ? 飲得太多唔好架,雖然有益姐!我就每日飲一杯

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:42 發表     }+ s1 O! [* z( T- B1 |

% l# `( |/ v  {. Q 你......仲瘦過我?' d$ c. T" ^. [9 m
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
4 E( N  N, F' c+ `

. P! }! G! X6 a2 p; V" W我就28, d 同事成日話我瘦: t8 T5 F" G- E$ ]7 k2 p
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦( W5 u0 N0 o, C" u1 E" r% I! h! F$ j
但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥' F: S, w$ H! ?7 [
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
アンジェラ

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 21:55 發表   
$ w5 H. Z5 R- r) `& K
/ o) o% s, Q4 ?& P) ~+ a+ U! R" X! ^3 ]) E. U' S) F! M* o
我就28, d 同事成日話我瘦2 L" P6 |+ d' l4 M4 z# ?
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦( V$ v" @4 L3 Z. @$ Z
但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥' G0 E" }3 _$ s' j
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
; H+ G* A5 r& M* I8 p 肥死我了..... 不過我睇落都唔係肥既,可能我高啦
6 _3 ?8 a2 R* ~  e2 ~) U; U 係啊,我係女仔黎

如果可能的話,我都會cd之前食少d野同埋唔會食完野即刻cd, 但係就會特登禁食, 其實瘦同肥除左條腰幾多吋之外, 仲要睇埋成個人既比例, 上圍同下圍既呎吋都影響望落去瘦同肥既感覺, 同埋著衫都可以就番, 仲有唔單止要瘦, d肉要firm,要做下運動, 唔好刻意強求女性咁幼既腰, 畢竟平日都係男裝打扮, 太瘦唔好睇,

31-32男仔差唔多啦! 我地只係為個人喜好之嘛! 又唔係專業Model呢! CD左唔覺已經算係成功ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊