嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~7 q  q$ M+ f0 U! [3 T, g
冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   8 P3 s4 ~+ m/ m" W3 U
4 I) V& i) Z6 a) v
: I" z1 v, g8 g) }
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!5 `1 }5 U$ i0 i5 M, o1 o! R
# b  G7 i* f7 O+ @* p' Y! G. \5 ^5 |, E$ D
% d& l3 L& |. A) S
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   7 `6 b" q  {- t2 T% e

6 P4 ~5 X2 T/ ?9 R
9 j2 H* S! c, Q0 J2 k  ~$ }* |& }Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!1 d. f6 Y6 p1 `* c
+ {" l7 p  T- r: c有車都好遠, \8 z/ C7 }5 d3 a8 f8 W
不過你講得對 只要有大碼
" ^$ a. K/ ?9 l6 B遠D貴D都冇問題
4 G% b' l  V' i# m% {. v- ^有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
% H/ M0 v/ F5 i1 b8 h
3 L$ S: J+ q& r" D& l2 T有車都好遠
, D/ w% [4 H7 m6 K. X8 Q. _9 X不過你講得對 只要有大碼
0 I* @! _: ?& |4 o  e遠D貴D都冇問題- a4 y' G5 c6 u. h5 d: `) L: k
有時間真的要去看看
/ ]/ }. ^# |- ?! K3 Z( l' W8 h5 y/ ?& ]+ n" e3 }( ?. j# a1 [
Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   , H8 s& L7 i* q7 a# e; q6 R
d鞋貴唔貴?
# f3 D6 w  I; d  P. p; l3 |同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
% I; l  [' {- ZI will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
1 b3 d9 Y% f5 z9 U# T" \Really thanks for giving us so many useful information Ceci
5 U4 o( V, Y& r! o+ y! YI will check it out when I m free this weekend
* }# J7 t' H: S! ^) p; T! b+ m7 \
. |7 m# ?. |, z! C: Y0 e
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!
. a% Z' G# L; e, Y& g+ ^8 S2 f
' \2 |: ]; M4 {* M$ fHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
  g) @2 Q+ [5 B; Z4 m' F--------------6 L* \1 Q; C! g+ {/ o- h
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
. F& c* i4 Y6 J4 {2 j4 U$ g3 `
, Z$ I$ V9 Q, D# @. Z6 M同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
2 M# R* i& a: f4 N3 S
) A+ Z4 P; t8 z2 E8 t' e' M% J2 r, Q0 [! g( w: b2 E. G
好日都唔去一次* A. y0 E& V7 Q- Q. c
冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   ! G; E& Q- i& e2 a' S5 e  q

" R1 o* s, G/ c$ {- i7 h0 N/ l$ ?6 D, w2 T5 y, n
8 q1 S0 D9 i' v6 X
好日都唔去一次
% h! L3 r& e! l! N0 O( G冇理由特登去卦
  K1 X5 s* M3 \. J  m8 e
5 N9 G& |+ G' F- u哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~' f% `; M4 u  A8 c  B1 C+ U5 w
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
0 I  [" i  E7 K! X" m) `% V4 d4 s% `/ I( d- ^, T
搵一去睇下先,謝謝!