嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

男仔買+玩絲襪

Hi 大家好
, V0 B' i6 g1 r- F; z" P  Z0 k5 J( P% I. I4 k: M
唔係好打到字
: u+ [; K$ N1 P- u; e* b3 b; D7 k2 u
大家體諒
7 O7 i) R' ~+ H5 I8 C! s
9 D9 y* k& s% n5 v' v[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-1-12 22:02 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
澳門既CD報到~~

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 00:29 發表   
1 Q  ^; K9 e; F( |3 u0 D2 y澳門既CD報到~~
, S7 K0 X/ ^8 I- b
& i: e. z3 }' i+ e$ v8 OHi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?4 H8 G0 {6 S+ X' P# {3 ?
/ o$ e* C6 Z6 P% z
話說我好似打唔到字

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   " L' P: d4 M6 S) }

) R& A0 ^( U: v9 O6 T# m# U/ O& m
! h  T1 A4 a0 b2 Q7 @! qHi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?
! L3 b# O) C+ O. q- ?8 u. s# P2 t4 o1 R( X6 Y5 X7 p
話說我好似打唔到字
$ z, a: j3 [, E9 ]& d# W! T

3 o% ^* S8 r* e. e5 M我對制服同校復興趣大D, 有儲開

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   - n7 W7 B% Z; G+ F: Y

6 T: ]- F! ?8 t話說我好似打唔到字
& j" C' Q' y2 j  }: X2 Q7 j; C. a: e4 G
系統出唔到廣東話字體,所以打口語就會冇左一D字

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 23:35 發表   
+ ~) n7 X8 Y) K* w# \$ K: K- d( b, B" P; n. v

$ \8 h% n, D; G我對制服同校復興趣大D, 有儲開
9 g* I- @& E3 q; O8 G5 z

3 f0 ~6 N9 {! k6 r你鍾意澳門邊套校服?$ y; X5 F; |& P0 s" E: `: [: j
) Z# Z8 P- Y; K* \' w

(接上文)
4 B  ~3 J0 X) N+ K% d- @% q! r又打唔到字
. D$ Q' J/ h8 X& }, h
6 p. G  C) k7 `$ k& U
( B4 w0 L% V3 }' N. D[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-2 06:41 編輯 ]

夏天見到80D,好熱啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-7-2 00:14 發表   
& R" f- J3 J: v. Q+ A4 m夏天見到80D,好熱啊!
2 @' r! k+ U; e! a+ q# R" o
/ I1 i: A: H& Z% I9 `; c( b) H
80D真係濕濕碎,我下身唔著褲直接絲襪當褲著
; m3 }4 @1 x, A; l6 {) y* J5 N* C2 {1 ^& `7 a8 B; p4 ]
同埋我玩過160D 200D

我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   0 m$ u% B6 U" M4 Z5 y9 b
我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
1 ?5 [: Z' G* }

8 R# r0 |& x9 A& g300D真係J死人 檔部好舒服9 G  u$ K8 G$ e6 B

1 j* l: X! v$ \# |/ w而且又唔會透肉,著完好似變女仔

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
# n' b' H) O% b) `+ a6 C我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
: }# o( Q5 ]2 z! N# M/ J咁高D數同羊毛你唔熱?

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-7-2 15:14 發表   
3 ]1 {9 s, p+ X# B* d, v1 z1 a0 V4 }# W# o6 z$ x: |
咁高D數同羊毛你唔熱?
! y4 [3 L2 W- L6 O
, D2 o' Q& C$ Y8 f. O  u3 ]屋企玩+開冷氣的話真係冇乜大不了

回復 13# sec2x 的帖子

其實夏天一個星期有四至五日穿

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-5 10:38 發表   
, T* K8 Q" B$ S% v( s8 D其實夏天一個星期有四至五日穿
* E6 e6 d( ]+ N5 f

! o7 D5 V* ?; q1 z! ]+ P你係出街定屋企著?

回復 16# JayLai 的帖子

返工去街經常穿,會著埋高踭鞋

2.CRC ATSUGI 200D 綿柔磨毛發熱連褲襪, J$ y  G, G: k; X% Z4 C* B! g
. _0 [! r% o/ \7 n, J. n% |

著黎睇下
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2021-7-11 09:46 發表   
6 ]% R( F2 L, V6 j, l" j. W: i著黎睇下
& V$ P1 P  ?- Q- D5 R2 F/ b5 F/ c7 X& w" p. _% P3 ~  l
唔好啦

最近訪問的版塊