嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現實CD就好易。
& z1 Q. F6 Z, B3 C2 a+ ^" P; E2 \2 ^要發夢,夢中發現自己係CD緊就好難。2 o; n( B7 }* b  f# F3 F
但係,終於發左個CD夢而醒返成日重記得!
; K6 X/ e- p9 e6 n
$ Q0 F# d+ c# S2 A7 T, B, K1 O5 ~可能瞓覺之前睇緊自己新拍d CD相吧。  h: U  F, C7 M0 u
夢入面,我居然同一班姊妹一齊CD緊,應該係同人一大班一齊屋企CD開Party 吧。1 L5 \# B- Y* l5 s2 I5 l% A  X
夢中感覺係…嘩,終於同其他CD同好一齊見面。少少驚喜、又驚又喜。6 c3 s  S/ S" r
之後可能瞓覺之前睇香港一段情色xx新聞。
: ]$ n# f5 \/ ]夢入面Party見有一男一女xx緊…9 ~2 ^. A/ u' }6 i) X
Wow…但夢入面既我好似見怪不怪咁,
- H' a8 o" A  E  L  X9 e6 q0 ?+ o$ v' h# N% W, M: P) f6 _) H8 I
根住呢…只記得根住係夢入面醒左(但重係夢入面),而驚覺其他CD都好似突然瞓緊/剛剛瞓醒。
) j8 j) ]* z3 L3 Z$ L之後突然覺得…大件事喇,點解我唔記得party之後發生咩事既,係咪我地全部比人XX左!?; z7 l4 h& D6 c* H2 ?
. _( R$ e  @2 X3 B! _* Q- C- a

: }7 h! D; t: s$ W' b0 b- B; Q完…+ ?8 H. _0 _  r# P0 W
0 d1 @- y& l: r/ g+ l9 |1 K
之後…就現實中真係醒左.!
* W# C* ~$ P# F5 V' p! z+ m
覺得好的就按一下感謝吧~~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳第一次夢到自己cd?

可能是每天晚上總會穿

好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )

發呢種夢真係又驚又喜
3 {5 Y/ u% ], W7 f8 w9 e. o; E
( y8 h: g! b/ Z我試過發夢自己變左女仔,仲M到
% O, d8 M( ?- N0 I一醒,真係濕左!

引用:
原帖由 denisews1018 於 2022-6-9 21:15 發表   
& u+ w7 Y' g' ?2 S  c1 w妳第一次夢到自己cd?
: c" H0 L1 S, P& M3 m& q+ L; o2 v8 B
& G0 Q' @6 x  u' |% I/ e
係呀,第一次。
1 }7 t* Z- n: A: y* V
2 b7 {7 \! Y, d% h% E
引用:
原帖由 okmijn 於 2022-6-9 23:39 發表   $ y1 {1 R( k4 n* ^3 c
可能是每天晚上總會穿
7 M" G0 g+ X5 t& R的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。# N- `! }1 I. g' w2 L+ o4 M" A9 m

; Q; x* y, R: A3 x6 C
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-6-9 23:41 發表   : `, }: {4 j+ p$ p0 d( v
好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )
/ v! Z! D# G# o' n' ^7 D+ S
睇黎係啦,今日磅自己輕左!* A9 o" w9 S$ k) e9 N* q# U

( g# [1 d8 C: Y9 j- F
引用:
原帖由 1677 於 2022-6-10 03:24 發表   * ]  W) Q$ r/ k" T5 E+ O
發呢種夢真係又驚又喜8 h& a6 o9 g, a! D' ?& k* b6 c! f
5 ^4 ]9 Q) D" z- g0 m( o9 D2 ^
我試過發夢自己變左女仔,仲M到9 N$ V7 `2 e. E3 i9 B2 @4 D3 z8 E0 j$ ]
一醒,真係濕左!
: c- [9 I( @/ \  [8 y- C
嘩,要夢到M到重難。- ^0 T! c* w: t5 ]# n
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-6-10 09:08 發表   3 \& u  i, d2 H
你就好啦, 可以發D 咁享受
+ Y7 ^- u4 |7 q; j, W3 L- V我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。6 S& [+ a: o0 m! D, h, z
5 S6 U8 }9 g7 w& Z$ ~" D
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-10 10:05 發表   
/ U! N* c  _% j0 y
& G) @; N" ^4 h$ p1 U* x
- |; d# t  F- R4 j& j3 I- ]5 y: Y係呀,第一次。& T4 C7 s! D& H& P5 C
7 E/ y. Y# t; U( s5 X* `

# }, X5 n/ G! l! }* y5 h: P的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。
& E) |/ P6 J  g+ _2 U
1 P% y6 _6 r8 l; ~2 T: S) W1 E9 T
) k: I! g5 V( F/ c睇黎係啦,今日磅自己輕左!% P7 C# Z+ e/ ]

/ b$ r" p: I7 k  M
2 m6 T( r# D- j# Y! n, G3 [% X嘩,要夢到M到重難。5 d& e* T9 F/ \7 X
  Z3 Y% O0 U; W0 X. \. A3 l% k
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
" D; t: K; t2 T5 P" \
(你的cd夢好開心噢 ). F% l6 `" ^! i3 r0 E1 A" ^- C

) B) ^$ G% z* m7 w5 Y& C+ p& D6 J5 s" T2 I
我也發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是出不到外面的!
" C9 C9 |1 B! d  R3 j
* h, t1 L) B, z3 j) e跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )

發完夢就現實中辦一次

最近訪問的版塊