嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   % E; M9 y# {( N+ C0 `1 W
, f- O4 k7 m+ H. H1 D
穿上身影下相
& }% O: v: F: a/ C$ T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   6 M+ G) h. l* D1 _- q7 o* O
0 \( [% m5 |( Q) c4 u) x
( v7 F- s/ M2 o) \' t
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
4 g% Z8 z3 F% M/ R+ A8 Y* W目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
1 M# {  q: x% }4 _; `+ O想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳# F, t/ R% N0 g- v( [9 N1 l& ]
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
) G3 w6 I4 Z; c, O* W% C$ M" Y好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。9 }8 N: V3 y" n; ]/ m8 S) l% A
想睇埋近頸的一部分。
; J$ G  I) T2 y& W6 k- {
係C杯淘寶買連運費約HK$300
# T: H. w& V/ f, a1 ?0 X# I1 |4 T& s3 P  N

加上透視喱士自然D& g% \- x& |5 {% a. b

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
& }' Q/ s7 P; c# S加上透視喱士自然D- d! o8 p* ~* S
3 W6 M* p% l# z+ o$ ~: G7 y
幾錢
1 S7 M: [* C2 C8 z% K好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
$ ?* M: D) ]6 b! P- f
9 a6 z6 M$ l1 C係C杯淘寶買連運費約HK$300 # j( f* b% A- c3 c
/ e+ }- X9 [- J$ a- u
) e: n% F4 `. m( @
- K/ T+ ~* _7 R0 F0 H* {300蚊咁平?5 I& h3 {% ?  v& D: U9 X( v0 G& [
* C0 d1 C1 H% U! D# {7 j
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
5 _5 U- W0 [4 `% d0 U0 Qwow! 樓主所買的是穿戴式義乳
; a$ t" n1 O/ @+ ^  Z+ l顏色很接近皮膚呀!
- Q; c# w( X9 Y有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
. [; C9 y& J2 D* R( ~

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
% Q8 C( q# G% k* J4 i
, s) C5 W( @. p係C杯淘寶買連運費約HK$300
5 N) V4 `4 C1 s# x! V306179
0 ~/ d5 l" M% w" q; k& w2 i
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
3 z, t9 o- b5 ?" [0 \( I* S5 [- L
5 H/ U/ {; }# T" [7 o; S- A2 T" i
' T, `" z; b) q' V, ~( c

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   ; g( ^6 F" |8 c
# N3 c# ?; x, K  h
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
9 O1 f- z' C8 s. @3 |306181
9 T  `' D6 P3 O# {. g
1 D( M- Q4 ~# I% n我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
7 N0 `& [( L6 ^2 H
$ {, E6 P, J; e1 S3 _我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
7 B- l! ^/ d6 Z7 x$ X' q! r  l3 f2 q; _+ s
2 B0 s1 C! q1 g( L% _2 b
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
! s; I$ Y, L* g! R0 p  V6 k& i+ L9 S/ |, U% N9 L1 M9 j! n$ q
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
6 ]. J! o- A8 c5 b
# s3 Z; s2 s1 o" l" W/ v
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!& C) G2 z* k) J6 P) g' e

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊