嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

"魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   
: |7 ^+ u9 M8 N* m' F* |& W各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
. j3 m% m7 e2 m% {& g" q

/ [4 y9 @  F! Z2 U( @' I2 z  l! E2 ?5 d: K. k1 ]
where is 魔術美麗???, E2 Z3 v* \' ^# Z0 z

" @5 b9 Y' R- e0 r  U: n/ lsell what???5 Q- e; B' ?8 ^0 T- k: P0 G/ |+ Z
/ u! Z& p5 b. ^
please tell me
# |; S. F+ J; u; Q, q& y4 b& b( c+ a- b. L6 B$ s
thanks

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!- {  _9 H3 g% ~6 R; J( q
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!
/ K. |; P4 \7 o, _" F8 v地址在上址2樓!
6 K- D* r4 t+ k3 s5 \' ?! d1 u"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!
+ e  X" ~; l' w8 j# ]% g; _1 @# @

嗚嗚
! s' T# b# [1 p3 _# z- [, X偶在台灣
) l, d9 H8 r' U; I超可惜的拉

搵日上去掃貨1 p' w8 N+ j4 M; ]" C3 n7 [
佢地收幾點?

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!

開到咁夜
- X6 V& z4 v+ `3 [6 d5 B: d岩晒我

聽起來不錯呢
5 u1 ]" a; S: B) e, Z# n  ~香港的CD姐妹可以一起去啊

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表   4 |2 N1 H0 {0 j! L! K
搵日上去掃貨
0 {  d) _' f* g, l# U2 o& B佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去
1 H( U- u- C. S我熟旺角仲多過自已住果度
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   4 j" y2 D" M7 u' `/ D/ U) L
Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!
% Z2 [! Q* x& v: v+ c7 j其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   ) b, T; N( W" }; D  v' y
補充資料:http://www.xl-japan點com/
) M$ @9 {+ Q: _4 @& j/ i" \9 ^3 Z* M' \2 Z8 Q3 a
係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨!
+ g2 @, _4 b. D7 D4 e* @5 ~( z另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!

thats is some good news for me as i need xl size

價錢都幾可怕@@
& v# P6 d9 u  o. d2 s可能係大碼既關係啦
2 |* f+ t  @" P8 S& T. k8 r: _不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過
2 }6 n9 B3 I9 y9 k* [因為淘寶好多大碼鞋店
, |8 ~5 f% h  s+ \6 [價錢平一半以上

係咪得大碼3?& d# U4 l. p- ^( ~7 |
而且周圍shops都清緊貨.............

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   
8 w9 U' L. F7 a4 A! G" o1 p, I我可唔可以搭單一齊去
& ]: x3 j% y, `' r6 C6 Z我熟旺角仲多過自已住果度
4 l, s( w& ?( n9 N, {' D0 @+ J. o0 W2 {- o1 d
  M+ ^. e  A% o8 H
我暫定約左ceci星期六夜晚上去
1 h+ I" t9 G' I你同唔同我地一齊?( C" N# @+ F) B: f
pm我地啦

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! " l7 l3 y. r4 |  d7 g
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   
9 F3 @! l" C+ Z係咪得大碼3?
, j7 C6 L8 |! K/ w$ j而且周圍shops都清緊貨.............
. E: L( O* [9 _2 G: c+ k4 G

" u( [/ J# K0 r6 z+ y2 S% U& tSaya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表   
8 U% D8 |8 ?- v2 d/ \" P* e去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! % |# a' V: [' u% Q' ^' [; [
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
! g$ l( k/ F  `3 l
" P! J7 B( F: s0 a9 V- U8 c

* d! P! x  E, @直頭係以"血灑旺角區"形容

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇* x0 w  Q0 a" O7 ?! t0 {+ Y; |
香港的CD姐妹可以一起去啊

駛唔駛預約左先上去??