嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...$ |' C) Q: X: z
a. 同自己喜歡的女人做愛- W7 s; @) [" N
OR# I4 Y  L1 K! e# |
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙) X! y+ T! T# f/ _+ g8 j
你會怎選呀?9 R6 V& x/ p& {( l% |: m
邊一樣既滿足感會大d ?% u. V$ D" O& X7 N( c
' |& i. _6 h5 B) c8 T
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   * Z3 }* G( s. U, m2 c! K% _
我會選擇a。
& o! _7 [& S7 g+ g! K  b" I
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 8 v' n1 ?7 g! Z0 C+ T, l+ z3 O
根本就兩回事, 唔需要揀
+ u& \4 U' }0 d4 I4 C. D( H
係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙/ f2 R  \2 K; B3 O6 e4 `; l
不過3樓個個真係好..2樣都得..' C' n1 [; S( n
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙/ Z. \+ h  i% g& u, [  d
, f" z& q3 G0 [. ]3 _" L
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
% v: |8 k- ?. T( z: q根本就兩回事, 唔需要揀
: X2 J1 ?6 X; z' s. A2 e
0 O* D3 `0 [+ @9 W0 M
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
6 @) i$ ?! L" B/ m2 @3 K1 v其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   6 v9 h8 m# F( h
不過3樓個個真係好..2樣都得..
" Y5 e9 c1 u- |4 ~3 z' k可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
  R1 q' F; n" Y/ y0 n/ X5 B$ T7 A# B3 t5 W5 x
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓
+ G3 M7 ]! b. ^( W9 T曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......" i5 M+ F: |6 k# g0 ^
結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   ' c: @. m# x5 F% C. O' A5 @, ]/ c
我會選擇a。
, k% A7 ?) C. B1 s+ o8 V: z( L3 R

' K% }5 s7 q2 J7 v8 R4 g& Pme tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
* g( D; J$ d- y# h4 u" M& K- Z7 [b. 穿自己喜歡的絲襪&裙3 c7 Z) A' A7 P
5 c2 S$ _% f/ R+ }) t' p2 F
A) 的即時滿足感 時間短過 b)
2 b' @+ [0 E3 u& G0 o8 ]2 |. R$ ?- q( }: y; @* J
Yes! 1 B% P4 b& t/ E: L$ n
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)+ O3 b3 t# `* ^# P* I  Y$ Z$ l
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
! `4 w6 z) y: J- B: E5 A: S又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙
0 S4 }0 X0 E- c" O; Pa.只有1時快感

me too$ |# I( h" O( j, m3 ~8 n
2 ?( G( S' j0 `5 ?( V0 r# X
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   ; v# Z; a( w6 T8 V& T( }  C
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛

最近訪問的版塊