嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾; M& a$ P- ^' N% D/ p+ t
仲有呢個世界真係細* k' X5 V, w/ U/ F$ Q! w+ y
露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   3 S6 M" g; f6 t/ j1 d$ a& C
到底係咩飯局?
9 u2 S, O9 j- I呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~' y( c6 n* l7 X4 E+ U/ X
# P6 D* c8 @( R% G6 h% @; C
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   7 t' Z1 b0 n! C: @

% B: W; @/ i' h$ ?8 X6 J7 u呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
% Z! c5 o1 q% y' D. D6 ^9 ]4 e! A7 _0 E! I. X! K" H9 N
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
  a5 B* r1 G7 F7 v; C你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   & f' _0 f! |) Z( I
估唔到大家咁好傾
$ i5 }1 \# R8 o0 g+ D( d7 t仲有呢個世界真係細7 D5 [/ M& ?( Z( ^# S
露姬真係強,以後真的要多多指教了
# ]$ F) t% _6 c# B$ F
露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   
9 Z' R$ A1 @* Z% C, E4 P嗯?心儀,那天誰是你??
8 r) O4 E1 z# U5 ^# N
@@?
8 }# e4 ]" V7 K2 e4 a8 t" b  q& y芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。 " q0 u4 R/ b' M
5 p. [# v4 j, a- d7 x8 @& Y
  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   0 I! [7 C' b, Q- Z/ _; Z2 U7 p
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
+ O5 s: l' F6 \3 K" P無提及過亦都無18+既野...
' T! ~6 r( E/ t/ l5 {, J4 Z芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀
8 S! S) ]: ?: c0 ^2 i3月5日9 m" ]0 }, H! n7 o
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   9 [0 H2 Z, B+ s& k
心儀
5 H3 p: J" P# L" n, U3月5日
9 [6 [1 J# v1 B6 I& t# f3 k1 E個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
) `7 R: h7 O: |, R2 _+ R4 c, e' O笨笨的>>>
0 q; t0 E: ~$ R$ y9 s9 e唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~6 a+ e2 G$ o# N1 g9 G" {
我都好開心~8 j0 Z. m, |" _4 j$ x
' Y5 R( i! A. x8 Y2 R+ F6 d" _
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
' Q  ~0 C1 L/ i( {9 f# c. k大家交流交流
" ?+ u6 A* W+ e( Q" q( f0 z  V# T: e; O7 ~5 w% {
suki都係-3-''''你仲強.....
1 h) p  c. M. Q+ `' [1 r$ i我都冇膽出街....1 S" E& @# D5 h: A& I; {" D$ D

4 r% b+ Z& I# ?) Y下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   ! O1 L8 W5 V: t0 J3 s: ]& B
好傾就好啦~2 @6 N! M1 w7 e; n1 T& G
我都好開心~
, |; r4 C- s0 E* P4 k- E2 N0 q- \" p8 ?% @
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""5 ^! l" o5 T! k# i: E
大家交流交流
( [4 x" J! P8 G' k+ n' |) s. n( k% w8 z: Q" D6 N) \
suki都係-3-''''你仲強.....
, H3 N* X3 C$ D/ `2 E我都冇膽出街....
' \8 ~& J4 S$ c) o1 Z
' {/ C! P. C9 {4 ?下次再約出來啦~!
' l; c! [( C$ S& A6 C# I# |
以你既身型同化妝技術6 v  }/ }" J8 I5 W
唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

# V0 p& V9 C7 E那是幻覺!
/ ?9 k& S0 X9 W你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?

最近訪問的版塊