嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:, V: k6 M& w) E8 s2 k
搞手最好先自貼下相先
0 t" v9 }, h' I, J" h" T而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
- T7 [( Y5 C6 a. P" G: S" [% B) Q& \: L

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會; y# @8 F- Y  T9 _+ v. P8 ?8 t
妳們可以約個KTV一起唱歌啊
4 T" {& s5 g+ O+ Y8 y上次不是就有姐妹約在KTV呢
! K  ^6 u; d( h$ v) o( [/ V還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   3 _. Q, z) a) x% O: n
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
3 A% f4 s( U! f  L) v妳們可以約個KTV一起唱歌啊9 F: r: l; y0 U5 r3 B3 p* T/ f9 u
上次不是就有姐妹約在KTV呢; O" U: O; w) m: P. i2 `* ^' ]
還有拍照分享喔
' ^0 V! H% L. `0 ]
1 J4 k* r/ Z* W+ r
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
7 t# o6 C: u" c0 x1 K9 x
6 u! y0 [1 Z' X8 Z! k# N* d' Y6 }9 \  G. c9 J
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
+ Y3 i$ C9 X8 ]6 R好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
1 f4 D/ d' J% x, g2 n6 n! i- J* ]0 t5 p; L

. R8 v# @1 G5 t唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
7 u' r# ]  s6 {; J% h4 [+ a5 u( C+ F
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   . ~9 A6 \% ~4 O, w+ K/ w5 P1 n
其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
5 q. n8 i7 F$ i# t& P
/ y- G( w$ q; s* y其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
3 N" a& f$ C2 d) H8 m) H/ A啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
( M, O9 [7 {9 h: z
9 r5 y; T% o+ A# I/ m[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   3 F9 E# d8 C0 |/ N7 X- ~2 f
溫馨提示:
5 k" b$ I7 a* E5 y! p/ M) y* b搞手最好先自貼下相先: Y) p/ K3 J/ w6 P2 q  o' T
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
2 Z: a0 s- h* L$ H# H, H" ?( ]

5 }" w6 S( i3 q8 o 心儀又貼下泳衣+肉絲 3 N% j2 M9 t. }& [# J* H+ i% G) x

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
  `2 A( y6 l; |3 O2 g; M( T6 B! G! c; D6 j8 P* `6 O
  w( c$ z# F/ K5 G1 w) [# G
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
! ~3 O- s# k6 g6 H, E' P
0 q* v8 u8 a2 c0 l: [. i
0 c7 v) p- l. P看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   5 a0 F6 W: e, g$ i
有冇校服聚會-.-
$ d/ w3 v6 R5 \* w. ^% I: m: x
唱k著校服都得架~
4 f6 j  J' p. Y6 `) q! r$ v) C: S我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
( _4 }' d5 l9 N( N1 k) p+ S9 j) i+ f2 q+ r/ y8 G- v5 X

/ O7 a* ^( C! U# z
8 J% E. b+ _" u! u( C6 P, R8 O看到這句笑了出來
2 z! X) K& M( B$ P
) G( [* X8 g- \  X2 |
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
2 G0 q% p/ U: Q- p不過我冇衫得唔得!?

婷婷
# @& {/ w6 q' j2 j$ H( M唔好里佢+ T" \" [" E6 Z" J/ v. v
佢CD點數0 點 又冇威望
4 `% B3 i& g( w6 v) z" s* b如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,9 }9 n% t8 n% e! m, Y; V4 H
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
- t: x3 W5 q6 m去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃!
! q+ a* l1 u# T9 o3 y/ D# h 1 X+ g3 A# o0 t2 T
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
" [$ \, `) M* |+ p1 i婷婷
7 C% ^7 T- P6 S  \, h6 a( t5 R: x* y唔好里佢) Q) ?8 T1 A+ S! \* [% [& @
佢CD點數0 點 又冇威望8 S: g1 ~7 R6 w" o, M- y
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,2 H# a" ?) X/ B$ ?, j
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,$ K2 b% D! V2 F* ^8 a
去佢個cd聚會
# X: K- r( w7 b- G3 e+ I9 A5 x( @. M& Q; [) v. S- h
謝謝!

最近訪問的版塊