嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   % L4 P/ ]% r  }7 ?' Q" h8 ^  ~
姐姐身份証已經是女性?
- R; U% V9 P  H5 L" z
哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   & ]" _7 _) ^; X3 F
0 o7 b( G+ o9 S* [4 Z' T
哈哈~~你估吓~~
- o2 D" m" `3 c+ ^
8 w+ t5 @9 P0 p$ M! M# \我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   
+ ]$ A* W8 q6 L! F2 [( u$ V% f. O7 m( k9 X0 f' ?
2 O6 ?' d6 [3 `% n, \
我古姐姐已經換左身份証
6 f4 H' [& ^2 o! T  S3 l6 `. H哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   
, V$ Q1 B3 f8 G' C; F: m6 [
/ Q: h$ I  F5 f/ [7 i& [: {哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
) _3 S, m! B" f7 j) o& X) v

1 L' U; q: s6 E7 h2 ~古錯Tim- P( `; H- Y! |1 y7 q
不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   & `" _4 S, ?/ D4 {5 y

! c8 `- \7 E" w5 y: h1 Y; P$ x* u1 N- |& A
古錯Tim
4 \* V$ l( T* y0 S: ~6 b+ h( j不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
0 O% z9 [8 h% ?* E. A! h: u
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   
4 [0 G9 A8 o2 _3 `: L& }5 D* s
9 H0 _5 W1 [8 j% `5 y你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   
3 _7 _1 |( J# r$ @3 H  F" X" d! K* j% m4 s( u' {  P
4 c# b' y9 E- j
9 X5 d1 F* {: J) u* Y2 H) y
好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   1 e, p; q9 {4 Q. l

, p: C7 r  M: Z/ j. b5 a' I你這不是女神什麼才是女神?
3 B2 S, {. _( C8 }* t哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   % f* Z# e) d5 j/ D
( H0 f3 s* r& i9 R! S* z* D
哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
; n! u9 S/ [, {0 c* _1 \你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   
" t/ v+ O* W2 E) d- g仲咩比人的去照肺呀?
0 ^% s) ?( q) G: @3 w. f* o
有病咪睇醫生囉!!!
( Y/ P  m, l* B7 ~+ {
8 }2 r" C% ?" Z. t) `, W[ 本帖最後由 adam5354 於 2014-4-30 08:47 編輯 ]

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   
( c& [' X5 p0 h7 e8 @1 A' q% G* D, q  A
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
- m9 g/ J4 J+ D0 L& e7 M* @! g
: D7 c/ d; o4 V風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   
2 _& Q: u& j+ b$ |: h: c' \; e% `
8 g8 m$ {# z$ T/ |3 J你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
: [3 J; ?7 v8 L( S# N& H$ G
風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?6 m- I* {6 h+ {' X' W1 F( m
當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   0 I/ t2 c' s! i5 k6 P2 U2 `
姐姐已準備好換身份証?
( O! v! x* I! P) \當時有無其他人聽到?
" j* H) M" K2 c% o照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   4 z1 z" U2 ]( D/ L1 L9 u, `
8 ]5 L, x8 f- ^1 m/ ~

, l1 _0 ?" h% n! h2 b風兒姐姐也是女神唷
# [  W* b/ l+ p9 V

5 W8 m$ e& }) v2 s4 v" `' M討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   ; ]4 \* I+ |* E( S" `
) X: I2 O: R) H2 y
風兒女神來香港當我女友吧!
' m2 o7 }: P0 @  s2 H7 d1 j! ?0 n3 q
婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈