嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
. y2 j/ E0 D" `8 E" F4 M1 \5 T; p% @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表     A5 s6 ~9 ]. O5 y4 I
唔知有無人想買黎男裝著
# A4 s! d. f& F2 ]: u
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。5 j% T2 b+ `* C" p& d* ^. J' d* b
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
. V) \; \& l+ p: Q" v; t$ U; C: a$ `' A# c0 ]; i  p
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
" ?+ z& _9 f5 ^& Y0 E只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。. L3 Y7 U/ l# f* e' O: `
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
- [, m' ^# |$ y* u& d# X著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
: L6 \) m. ~1 t7 {' D: r

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   # k9 n$ H3 I2 |# `& d
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
6 R, Z; U) R  }) y
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙. g$ y  E. B# k
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙0 e1 b% X# I7 W

% T& i6 c7 F) I. x" [- n但我始終覺得: o4 A5 u6 M4 X# c2 ?% @# Q! C4 ?
服裝就唔需要分男或者女: Q1 b4 U$ ?  B1 N, ?  Q
著得舒服,自己鐘意就OK2 [- L+ l4 K% W6 y+ ]8 ?% r! }
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
. v3 W3 B" z, _, v) A女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會6 j2 t1 d3 C2 r  y- M/ p8 v

# }3 t4 H( B1 ?/ V% f) K  P  L- [+ V想要改變- T0 t" l' I6 r) e5 r+ J
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   0 q% X: J$ p/ F0 _
其實不嬲男裝都可以著裙2 P; [! Z- O5 K" B2 f
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙9 [- ~. q! r* Q, u- F
* ^. y/ w) O3 c- x
但我始終覺得; {4 Q7 S0 P5 R6 j: X
服裝就唔需要分男或者女
! @5 i/ M* k7 s3 V8 {著得舒服,自己鐘意就OK
- L& S, ^- v8 o) r- W* T/ b只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
% E! ?1 D5 [- w8 P9 \5 i
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
8 Q" z: }4 j* A# t: B  i: f/ k% N. v& M
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
4 Z& A8 q) l' O; [7 B# _' ?' i; Y* B( m6 _9 h

+ S  m& Z. r) S8 F, a+ R3 V  V1 t其實我又唔覺呢款好好睇
6 L+ R7 S$ ^3 U" E9 ^% B純粹表達下
% j& i) C+ d4 W8 x, \( ~3 C7 e' @對於男裝裙的意見
( ~2 H1 `1 m8 m7 ~; c% H( Z' ?
/ K2 U  k" C) x: ]) V% [2 u9 K自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   / B! d* ^* |6 H' e- L/ V8 W

7 e& H6 T" S# v1 F
( Y/ W6 O  w% g7 Y% b* J; x$ }% r. a
其實我又唔覺呢款好好睇+ f8 h5 e( m' ?4 n2 J
純粹表達下
* x5 u7 t9 g& }  J對於男裝裙的意見% t; i0 P( R" F* U# J

) K# s: f/ w$ p自由社會,可以不認同我的~
1 ]* ^+ S& l9 B3 _! b) a" {& b
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   " }7 T* |# z7 y  J

- ^7 F! \  _0 T4 f- u) e) R我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
3 Y# V& p6 Q1 H( K6 ^* C5 l* ^原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
0 u( k4 P# S& }/ q3 {因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
3 ^8 D; d2 ~7 z, E+ q% C% C其實不嬲男裝都可以著裙0 _' z9 N  h$ v. F: l0 S% r
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙( d- G9 C- z- g/ C4 v: }+ F
. V; j, V  s9 C1 Y
但我始終覺得
0 U0 k& g& Q/ n服裝就唔需要分男或者女; e) G; I% x4 T
著得舒服,自己鐘意就OK! {7 I8 P1 u; E3 i
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
. N& ^4 O  H, M4 x4 J$ T1 r1 x7 x% V
: x  j! ?, ^6 j3 R% v女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   1 h- ~3 b' y& p: z

6 e; q8 a  ^" {" Z& I" a2 w原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
: y! z7 Y: g6 I9 C4 M因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
1 C$ c, x7 L# H( \3 d. f9 I( v$ B
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   
+ t9 |4 i5 X( l+ S/ W
* i7 Y  G' m/ k: ?" k, L
* g& P- ]2 O% H" ^5 k) q) L1 h女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
9 x  w4 a4 f5 b' H8 f' X

6 M; E; i  m6 {% P  d" N* R5 y4 W1 L- f6 I
其實呢D 就係要改lor+ X% ~4 d& u, Z. A
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
# p0 f) W* @7 ]* l& @- Y9 v5 z1 y% f7 J
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....

最近訪問的版塊