嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。4 [$ {! r4 l/ d7 m
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。
5 e9 W9 ?7 }5 V/ N5 S+ z. Z
大家又想不想去見工呢?
/ d  ]3 c! {4 q3 H+ t; b/ u  Q
& W+ v  R( A$ c% D7 j[ 本帖最後由 adam5354 於 2017-10-12 22:23 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架, w2 `, o. @2 v! d' t# l0 C
小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   
% d: T) o9 _+ @& ~# n# |吾洗有做過架. U: X3 T5 j& z: a& t" c& O- y
小晴都係入面做緊,吾太難
, s' n  s, O/ b$ j; @' c  k4 b0 j+ K* `8 u* }' R* {
1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪; U  a! X7 h* h- r$ k" R+ x

) p7 r/ |5 K( d) G2,黑絲襪,黑皮鞋; Q1 j  o' ]5 Q# j. M; \
% r% H" {" d: _
3,黑色西褲,西裙
$ _7 _/ m' Y2 A' ~4 ?肉色絲襪
6 a( D0 L1 a0 O6 ^黑色空姐皮鞋+ }3 r3 i$ T0 y+ P) h5 p. K

4 I) W7 ?6 P" U- m3 w( D1-3 你是穿那種服飾上班呢
?
6 j* h% x4 H( A" J3 M其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話) o* O1 R, e4 }5 `
就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   9 s5 q5 ?7 ]+ S4 M6 i# n
叼緊老種的話! }* O! F+ f' t* E7 o) R; j& a
就冇謂再走去見工返工la
& ^2 w( _2 \. O5 J- K

6 m2 N' r  ]" C. M2 N是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子0 ]4 V% I. u! V8 b  E) n3 T
內容主要係晚宴分菜
2 p% V9 Q4 i) e# `中式每種菜式分餸一次 ,人工高D $ l& _" T, p. h) l
西式簡單D放食物就走. j/ U& v. ]& m+ ?8 @
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做- Q. I- [; y0 j# `3 K8 x5 j
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet% c5 k# V, F/ E+ t1 D
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )4 q0 _+ \$ B- n9 z
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知- }- Y! A& x4 a2 ^8 A* k( j
另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
' u' k3 m' V! Y炒散以前有長做過一陣子
* u% R9 t) F) I4 q* J內容主要係晚宴分菜4 @4 z% c# }& X( K
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D 9 a) [2 p) c1 o
西式簡單D放食物就走* [" l6 K# H% e! _1 Z4 Z
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
; t1 Y) r; y3 N% ^/ D* U即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet# y7 u+ ~, F) |3 a
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦
, Z1 @" ~5 O$ t- b$ T8 i" J 因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x: Y2 F* m: }1 O
另外好處...包飯包宵夜囉~~
9 Y* Q% B( O/ p2 W! F& N

6 O) R% e- |: h, h8 j工作似乎不困難% e! L0 j. f# R. i9 Z: Y$ m
但真係可以CD 去做?
; H( U1 O6 P( X* p8 q, h- M要交身份證俾蛇頭
) n( h; c- M# A# K/ J) F咁佢咪知道係CD lor
8 B1 b0 b  g% v: i1 W; w5 M* k) x; o, K9 d; v: b; ]6 r) g1 ^7 a
老實說; ?" j. N# M+ |; |2 `
如果可以CD 去做又唔拘呀
5 Z3 D' |! N# H* f* I仲要炒散! T. v6 N1 L! I& @% q
唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   
0 g. z8 ]( e6 C' A6 D
5 T) e# D2 ^4 m/ o4 P
, E0 f  n# S$ s2 V是不是在說粗口?
8 i+ E' h; a3 F
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???4 A. j4 q% |: ]" d& V( k9 X& W
粗口同粗俗係兩味野來: L- j; R7 q- W. c0 Z/ Y* N
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算& V8 v  Q$ W& `* ]; H+ R1 c

) W3 [4 b8 I% n- ~[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   " }6 S3 Z% i! A% F. Z
炒散以前有長做過一陣子
) ^2 {7 f6 Q5 z/ C7 N/ B6 j內容主要係晚宴分菜0 k1 i/ e  `$ {2 z0 ]
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
9 V1 F7 Q( q3 Z) @+ l西式簡單D放食物就走
( B4 B4 i# ]# {* J如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做9 y  b& R: T2 I6 u* G) L" Q" @
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet$ `+ L, t7 o4 n! g' E1 }5 F9 C
CD去做好處係... 堅 ...
7 {- h6 N# ]& m# M* N: M, f1 I/ _
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???, w: P9 ?4 u% o/ h' b: Q- e; O
定係本身係女cd男( Z% j9 v! P7 D% b. n- \
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   
. b; S% P4 Q1 J* m) P2 c/ z0 s$ `! _4 L% R
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
2 r% d* f8 Z" L# c) q% [9 H: [粗口同粗俗係兩味野來2 @/ P* K* j' s" u
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
1 `+ J  W6 P3 P

: T" i2 T1 V1 f1 h. F- j# p: u& J$ k% |母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
9 o, m# x/ V/ }% b* \  V$ E' _( ^6 x母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
. X( [) J9 L; l& b5 M& M我寫的多是語體文而不是國語。: ~) x. l" T" b& i: j
語體文跟國語是兩回事。- [  k9 Y' ?" B) {' l- a9 a
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   
3 O2 M2 V( t- P! w! K  R( @2 ^5 `+ h% `( o' z, ]
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???/ q' t4 a0 F. Z1 q1 C. d8 n
定係本身係女cd男
, A( Q% B0 f, ]3 ~9 m如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
& o  ]9 y9 _: o+ J/ r+ I; ^3 ~8 W
% C5 N& D5 Z( d4 p6 g/ a" L7 _9 T! t
* D8 Z% M4 s7 ^3 a係啦: \5 t1 S* b5 f; C) e1 E
好想知邊間
( {! e$ c. o1 G1 J可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
* a: H- r+ Q* `0 f5 O不過蛇頭沒問題嗎?