嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾
2 d: S: D' S* R仲有呢個世界真係細0 |5 u  X! Y/ p( P5 q/ z/ p7 Z
露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   ) w- }4 |3 u: {( d
到底係咩飯局?
8 i( ^+ r! E: g2 h. t0 l
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
) H4 r5 a4 ~1 Z
3 |9 g1 ~8 r% o, H! J不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   + O0 I& D' l* _" L) I% h* E! d

+ v5 w6 @0 A6 @  A4 \, G) P呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~7 b$ i  e& Q) `9 R6 Q

, [; M- S' |4 Q: \不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
' G% P( r, D# p7 `
你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   
& O2 h/ o4 }4 i( P; \  G7 J( C估唔到大家咁好傾5 |8 ?' f( q/ x# q
仲有呢個世界真係細3 J! N* W/ k  }3 z1 x  g" s7 z3 k
露姬真係強,以後真的要多多指教了
( E+ K, k4 P/ r2 O9 u# `; K/ Z, ^露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   
3 A% `. n1 @0 g5 |; k, }3 ]5 f* M嗯?心儀,那天誰是你??
, `" o3 g5 j$ v; ?- |  b5 o: d
@@?  o8 a1 L* T  A1 {) T4 a( o
芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。
0 v! T7 [% T6 z, M& }
+ r# b: |. m8 _  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   ( o& y# _7 Z! U$ H/ j& n
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
0 m5 {0 Z$ h/ D0 x1 c3 R無提及過亦都無18+既野...
( f7 a) z1 j! }3 k  T( o芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀  h8 j, d3 u1 ^4 [
3月5日; t$ k6 J  w; g/ x+ G
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   
- A9 L. R; V! t2 I- k$ [% j  U心儀
/ F( a8 ^4 s& U! `* X3月5日; L; v. e3 P: h# h9 Z' d/ a
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
2 B5 J- \; }( p& x  W& a* b
笨笨的>>>
8 H' g! h% T3 n! a5 j2 m唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~
; O; g$ J6 \! i+ l, o我都好開心~+ C# z8 f0 S- Q# b6 F

' g" o8 C4 c; _) e& x, d別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""' D( M6 x0 A, T
大家交流交流
8 ~4 g# T# _* Z7 A
' E# R" v+ `0 H3 [) fsuki都係-3-''''你仲強.....5 }1 T  i. X( |# X2 s. i
我都冇膽出街..../ I% M0 ^% }/ \/ P$ k" B1 S

5 ?# p# G1 h2 @) s! h下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   9 l6 v) p) M  j( j( W. |6 g
好傾就好啦~
( T9 j3 Z9 a, a: \' e/ _我都好開心~  W5 a1 L4 `3 v/ S
8 N  H+ O" K4 }/ F: O3 E
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
8 Q, Y  K% w" y+ o4 v大家交流交流
6 E! k  T) O5 H/ r- ]3 q2 C
" N5 k* x1 T+ `suki都係-3-''''你仲強.....
9 f( m1 r; G- \4 m我都冇膽出街....
7 U/ E1 I# R8 l- a; |' J6 l; Y4 D/ T
" z8 @$ W6 a5 v& J* M下次再約出來啦~!
' ^. |3 A' }: S7 Z- i; B4 W以你既身型同化妝技術
; Z" x3 T* P3 }4 V+ t4 q7 M唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

! I" J: h; k+ y; G7 x& m6 t) z/ r
那是幻覺!5 p. E# t% r" X' W% i
你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?